resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3558
    şaka maka frikiği önemsemeyen bir taraftar grubuna sahibiz. enteresan.

    drogba'ya kimsenin laf etmeye cürmü yetmez. benim de yetmez. saha içinde yaptıklarına, kariyerine kimse laf edemez. burada buna laf eden yok gördüğüm kadarıyla. e ben de etmem.

    ama bu ona her frikiğin başına geçme hakkı vermiyor arkadaş yapmayın allah aşkına ya. abi frikiği önemsememek ne demek lan? 2 senedir frikikten attığımız ve puanlar kazandıran goller aklınızdan hemen uçtu gitti mi? amaaan drogba var frikiği salla demek resmen tuttuğun takıma ihanettir. sen de biliyorsun ki selçuk veya sneijder geçse o toplar çok daha tehlikeli olacak ama sırf drogba hevesini alsın diye frikiği mundar etmek takıma ihanettir. drogba serbest vuruşları kullanmamalıdır. aylardır kullanıyor hadi golü geçtim ki yok zaten, vurduğu toplarda 2 tanesi anca tehlikeli olmuştur. ama yok olmuyor işte. zorlamanın ne alemi var? selçuk'un moraller yerlerde belli ki kullanmak istiyor, sneijder'e sıra bile gelmiyor ki gittiği takımların(ajax, madrid, inter) frikikçisi olmuş adam. 40 metreden vurmanın mantığı ne? yakın da drogba uzak da drogba. sıfır yarar safi zarar. sürekli kendi aramızda hallediyoruz diyorlar ama saha içinde hiç öyle görünmüyor hep drogba var. diğerleri hoşnutsuz olmakta sonuna kadar haklı hem topun başına geçmiyorlar hem de duran toplar dağlara taşla gidiyor. "drogba'ya sen vurma diyen taraftarımız var" demek ise kendini küçültmektir. e takıma daha yararlı olacaksa neden demeyeyim? drogba'nın duran toplarda savunmaya gelişlerini hatırla. her topu o çıkarıyor. duracağı yeri, vuracağı kafayı o sahadaki herkesten daha iyi biliyor. işte bu drogba olmanın verdiği özelliktir. bunu bir de hücumda denese ya keşke. 30 ağustos 2013 eskişehirspor galatasaray maçında selçuk kullandı bir tane kafayı kim vurdu? drogba. az kalsın gol oluyordu. işte tam olarak anlatmak istediğim budur. sahanın en iyi kafa vuran adamı duran topta içeriye geçsin, en iyi serbest vuruş kullananları serbest vuruş kullansın. olay çözülsün. ne ben şımarık olurum ne de duran toplar mundar olur.

    ciddi ciddi bunu da yanlış anlayacaklar olacaktır. bir de direkt kariyere girecek adamlar var ki onlar olayı cidden anlamıyorlar. yazıyorlar ama olayın farkında değiller. tekrar diyorum, drogba'nın saha içindeki koşuları, oyunu falan zerre eleştirim yok. eleştirecek hiçbir şeyi yok o konuda bana göre. ama şu duran top mevzusu benim tek eleştirdiğim nokta. evet abi. net şekilde bin kere söylüyorum. drogba vurmasın. tekrar diyorum bak, drogba vur ma sın. yarın çıksa 50 metreden atsa yine fikrim değişmeyecek. drogba vurmasın, drogba içeri geçsin kafa vursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın