resim
Mahmut Tekdemir
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 11
    ''eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır. mahmut kaldı''

    melih şabanoğlu :(

    mahmut tekdemir, orijininde stoper olan, ama zaman zaman, hatta çoğu zaman orta sahada değerlendirilen, özellikleri itibariyle ibrahim toraman'a benzeyen bir adam. vakt-i zamanında sneijder için(1 yıl içinde bizden avrupa'nın saygın kulüplerinden birine gidecek, orada da 1 sene geçirip oynayamadıktan sonra katar yapacak) ''adı: sneijder, ama oynadığı topun karşılığı: mahmut tekdemir'' yazmıştım.

    mahmut tekdemir elbette sneijder'le kıyaslanamaz. her şeyden önce bambaşka iki adam. ben sneijder'in oynadığı futbolun adı mahmut tekdemir demiştim. o lafı aldınız mahmut tekdemir > sneijder'e çevirdiniz. ben de mahmut tekdemir hayranı oldum.

    yok öyle bir hayranlık. mahmut tekdemir hayranı filan değilim. hikmet karaman'a hakkını veririm, batalla'nın sneijder'den fersah fersah daha iyi futbolcu olduğu gerçeğini kabul ederim ama mahmut tipi futbolcuları sevmem. sevsem, bir benzeri(cana) bizdeydi, onu severdim.
    kimsenin mahmut tekdemir'i sneijder'le kıyasladığı yok. sürekli üzerinden şakalar, komiklikler yapmayın. istatistik kasmanıza da gerek yok. mahmut istatistik yapmaz çünkü :( en fazla oyunda kaldığı dakikaları hesaplamış olursunuz.

    mahmut tekdemir'ci değilim. ama yılda 300 bin euro kazanıp, 150 bin euro'luk top oynayan ve taraftardan 3 milyon euro'luk küfür yiyen mahmut tekdemir gibi adamları; yılda 5 milyon euro kazanıp, 500 bin euro'luk top oynamadığı halde hagi muamelesi gören sneijder gibi adamlara tercih ederim.

    **bir süre olmayacağım. son entry'mi mahmut tekdemir başlığına giriyorum. gelince de cemil vatansever başlığıyla geleceğim. saygılar.

    melih şabanoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın