• 796
    "ben 5 tane maçı bağlamış olsam bahis oynarım, bu işi yapanlar oynamamış, ben bunu anlamıyorum. kimse de bunu sormuyor."

    demiş. cogu zaman dediklerini begenirim ama bazen kendini çürütüyorsun. mal mısın abicim öyle savunma mı olur:(

    adamlar bunu yapacak olsa bile sadece gizli bir şekilde yani kimliklere ulaşılamayacağından emin olurlarsa yaparlar. yani durum böyleyse belki de yapmışlardır ve isimlerine asla ulasılamıyordur. ha öyle değil dediğin gibi burdan sonuca hemen ulaşılcak olsa; yani hemen "haaa bunlara bak bakin cocuklar iddaa oynamışlar mı" diyince ulaşılabilcek kadar tırt bi gizlilikte olsa bu şey, adamlar gerizekalı mı neden yaptıkları şikeyi böyle tırt bişeyden tehlikeye atsınlar amk.

    bi de millet orda ne biçim işler ceviriyor. başkanlar, oyuncular, bilmemkimler ayarlancak diye ugrasıyor. mehmet demirkol'un aklına gelen sığ fikre bak:( aziz yıldırım gidip mecnun otyakmaz'ı ayarladıktan sonra hemen aklına "gidiyim de cıkısta ayarladıgım maçlara fener galibiyeti basıyım da kazanıyım oh" düşüncesi gelicek. hatta oran cok olsun diye gidip fenere ilk yarı 0 mac sonucu fener oynucak. bunu yapmamıssa da ülkece şike yapılmadığına emin olacağız biz de. adam aşmış, sherlock holmes gari.

    bu mu şimdi şikenin yıllardır çözülemeyen halkası? şerefsizim benim aklıma gelmişti.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın