resim
Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 162
    ideolojik sebeplerle gericileri, faşistleri sevmiyoruz, e sevelim mi gibi bir argüman bu sözlükte geçersizdir bana göre. siyasete girmeden açıklamaya çalışacağım, kimseye de laf sokma niyetim yok.

    hakan şükür'ü gerici diye, bu adamı faşist diye sevmeyebilirsin. bak ben kendi fikrimi söylemiyorum, sevmeyebilirsin diyorum. ama bunu bu sözlükte insanlara empoze etmeye çalışmak, o kupayı bu adam alacaksa hiç alamasın demek de bir faşistliktir. yarın bir gün sağcı bir sözlük yazarı gelip metin kurt'u sevmiyorum çünkü solcu anarşist görüşlü bir adam derse kontra argüman geliştirmeye hakkın kalmaz.

    biz burada ideolojik bir görüş, bir siyasi parti için falan yazmıyoruz. biz burada galatasaray için yazıyoruz. metin oktay falan ama metin oktay bugün yaşasaydı gayet akp'yi de destekleyebilirdi. desteklemeyebilirdi, ama destekleyebilirdi de. olmamış şeyler üzerinden argüman yürütmenin manası yok.

    şunu kabul etmek lazım, biz bugün cenk akyol'a yapılanın yanlışlığını savunurken yarın farklı ideolojik sınıftan bir hükümet geldiğinde mesela zamanının hakan şükür'ünü cemaatçi diye milli takıma almazsa, onu da sonuna kadar eleştirebilmeliyiz. hakan şükür'ü ya da bu adamı sevip sevmemek değil konu. konu trabzonspor'un hakkını araması, o kupa hakkıysa alması. ötesi yok. ideolojinin bununla bir ilgisi yok.

    biz galatasaraylı olarak, hakedenin, haklının yanında durmayı bilmeliyiz. ideolojik sınıf ayrımı yapmadan. bence konu budur, haydi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın