resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3831
    burak giderse eğer elimizde kalan forvetler drogba , umut ve biraz da kazım . olası 4-5-1 sistemine geçişte bile en az 2 kaliteli forvete ihtiyaç var ki bu takım sürekli bu sistemde oynamayacaktır. özellikle iç saha maçlarında yine rakipleri boğan çift forvetli 4-3-1-2 veya 4-4-2 sistemine dönülebilir. ayrıca drogba'nın da yaşı gereği dinlenme ihtiyacı doğacak veya olası sakatlıklarda mecburen yedek forvetlere dönülecek. o haftalarda kaybedilen puanlar da ligin seyrini etkileyecek.

    her ne olursa olsun bu saçma 6+0+4 kuralı varken , burak gibi ligde ve avrupada resmen leblebi gibi gol atan bir adamı satmak bence aklımızın ucundan bile geçmemeli. çünkü yerine alabileceğimiz başka bir türk forvet yok ne yazık ki. ha burak yılmaz'ı satıp mevlüt erdinç veya cenk tosun alınacaksa hedeflerimizi de ona göre belirlememiz lazım.

    yabancı sınırı olmasaydı belki 10 milyona bile satılabilirdi ama bu yabancı sınırında kendisini satıp yerine alacağımız kanat vs. ne olursa olsun şahsi fikrim topuğumuza sıkmış olacağımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın