resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3825
    olur da burak yılmaz, bahsi geçen transfer sürecinde satılırsa, muazzam bir transfer fiyaskosu olur.

    bir defa elde tek türk umut bulut kalıyor ki, drogba sakatlanırsa tek forvette umut bulut'u hayal dahi edemiyorum. kaldı ki drogba'nın tüm sezon boyunca 11 başlamayacağını biliyoruz. yorulacağı dönemler olacaktır.

    ikincisi, burak yılmaz, bu takımın en büyük gol silahı. öyle ya da böyle. bu adam bir şekilde gol atıyor ve sürekli golü arıyor. bir tutturulmuş burak yılmaz koşmuyor diye. lan adam ortalama 10-11 km koşuyor, atıyorum; o maçın en çok koşan ilk üç futbolcusu oluyor, bir defa adı çıkmış koşmuyor oluyor. efendim takım savunmasına yardım etmiyormuş.

    kusura bakmayın agalar ama o dediğiniz adam johan elmander ve malesef o da artık aynı verimi veremez. kaldı ki dünyada golcü diye nitelendirdiğiniz hangi forvet takım savunmasına muzzam bir katkı yapıyor lan? bi deyin hele.

    lan diyecem ki onu satıp üstüne 5 daha koyup süper bir forvet alcaz, takım zaten yabancı kaynıyor. bu yabancı sınırlamasında sen takımdan yabancı eksilteceğine, türk eksiltiyorsun ki bu türk takımın en önemli gol silahı. ben cidden anlamıyorum, burak yılmaz'dan istenen nedir abicim?

    hayır, cidden anlamıyorum burak'ı satıp ne yapıcaz lan? mesela o paraya çok mu ihtiyacımız var? yerine yerli başka forvet mi alcaz? kim için yer açıyoruz? cidden neresinden tutsam elimde kalıyor.

    ayrıca, cidden lazio ne ya? amk burak da cidden buraya gitmek istiyorsa çüş.

    cidden bilemedim. neyin planı ve programına göre yapılıyor hiç anlamadım.

    bu arada 20 milyon euro çok az, 30 milyona satalımcılardan değilim. 30 milyon euro'ya da satılsa, mevcut yabancı sınırlamasında çok manasız bulurum satılmasını.

    lan adamı resmen zorla bir yerlere itelemeye çalışıyoruz ya, aklım almıyor. kimse de çıkıp demiyor ki yok satmıyoruz diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın