resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3810
    biz buraksız da şampiyon oluruz, rotasyonu her türlü yaparız istiyorsa burak da gider gibi yaklaşımları dehşet içinde okudum.

    burak yılmaz kadar dinamik forveti afedersiniz de yarrak buluruz beyler. şöyle açıklayayım; burak her golden sonra bir gol daha atmak icin aynı iştahla saldıran yırtan yırtınan gol atmaktan aldıgı hazzı hepimize hissettiren bir 'gol'cü. bakın forvet değil, 'gol'cü diyorum. burak yılmaz özelliklerinde bir oyuncu yabancı sınırı olmasa dahi satılmamalıdır. bu sekilde hırslı ve yüksek gol yüzdeli bir oyuncu bulmamız neredeyse imkansızken bulsak da bonservisini almamız kesinlikle imkansızdır. kaldı ki bahsettiğimiz 6+0+4 yada seneye cıkacak sadece 5 yabancı oynatma dalgası varken satılırsa biz bildiğin kendimizi imha ederiz. hayat bazen matematiktir. macera aranmamalıdır, burak yılmaz satılırsa sene icinde 36 yasındaki drogbayla ve ne yapacagından kimsenin tam anlamıyla emin olamadıgı umut bulutla devam ederken her kaybedilen puandan sonra bu baslık arda turan başlığından daha beter hortlar.

    dortmund lewandowski kendini bayern bayern diye yırtarken bile mutsuz olcagını bilse bile satmıyorsa biz de burak ağlayıp lazio diye yırtınsa bile onu göndermemeliyiz. burak burda kalsın ister tek forvet oynarsın ister cift, o hocanın insiyatifidir. ancak yedek de olsa burak yılmazın dinamizmi her zaman bu kadro icinde olmalıdır. hele ki 15 milyon euro için -ki %25i trabzona gidecek- burak yılmaz asla satılmamalıdır.

    burak yılmaz satılır ve biz drogbanın tek yedeği olarak umut bulut ile sezonu gecirmeye calısırsak eğer, bunun adı da tek kelimeyle vizyonsuzluk olur. umarım bu hataya düşmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın