• 40
    futbol 12 kişiyle oynanan bir oyun olana dek, bu üçlü bir arada oynadığında hep bi sıkıntı olacak. biz huzursuz olacağız, onlar huzursuz olacak, florya huzursuz olacak. biri oynamadığında surat yapacak, diğeri oyundan çıkarken direkt soyunma odasına gidecek, diğeri etkisiz olduğu maçlarda kenara alınınca taraftar ''abi hamit dururken sneijder oyundan çıkar mı'' diye saçma sapan laflar edecek. üçü de ayrı ayrı çok özel oyuncu. ama bir aradayken şu an bize verdikleri en büyük şey: sıkıntı.

    imparator'un 3. gelişiyle birlikte 2 yıl içerisinde olmayacak kadar takım olmuştuk. sahadaki liderimiz belliydi. selçuk inan vardı. duran toplarda da, durmayan toplarda da hep o vardı. tuttuk onun üzerine bir saha içi lideri daha getirdik. sneijder transferini yaptıktan sonra yetmedi, elde burak gibi 120 maçta 100'e yakın gol atmış, şampiyonlar ligi gol kralı olmuş kadar olmuş bir adam varken, bir de onun üstüne drogba'yı transfer ettik

    alınca ne oldu? 2 yılda seni en dipten en zirveye taşıyan o takım, yönetmeni selçuk, taşıyanı burak olan o karakterli takım, ali sami yen gibi bir anda yıkıldı. şimdi ne selçuk mutlu, ne burak mutlu, ne drogba mutlu, ne de sneijder mutlu. daldaki iki kuş için, eldeki kuşlardan da olduk.
    oyundan çıkan, surat yapıyor. kupa töreninde kupayı kaldıranın yüzüne bakıyorsun, pazartesi sabahı işe giden bana bankacılar gibi. 2011-12 sezonunda ayağı çatlayan adam oyuna devam ediyordu. şimdi kupa alıyorsun adam surat yapıyor, başbakan dediğiniz adam oyundan çıkarken liseli kızlar gibi tripten tribe giriyor.

    selçuk inan oyundan çıkıyor lan. amına koydunuz güzelim takımın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın