• 20
    lisanslı olarak futbol oynayan insan kişisi. erkek ya da kadın olması fark etmiyor. güzel, çirkin, uzun, kısa, yakışıklı olması da fark etmiyor.

    günümüzde bazıları tarafından, kısa, tıknaz, manav gibi tarzı eleştirilen adam da lisanslı futbol oynuyor, yani o eleştiren kişiler gibi götü göbeği yayıp "abi bu x çok tipsiz yea" demektense, ekmeğini sporundan çıkarıyor.

    sahada futbolcuya baktığımız zaman yakışıklı kimseleri arıyorsak, kimse kusura bakmasın ancak birtakım sorunlarımız var demektir. artık hormonaldir, tercihseldir orası ayrı mesele tabii. not: eşcinsellere bir şey demiyoruz, orası ayrı.

    jose mourinho bir röportaj sırasında sürekli "nasıl bir defans arıyorsunuz?" sorusunu soran kişiye "gaymişim gibi soruyorsun. sarışın, uzun boylu ve dürüst birini arıyorum." minvalinde bir şeyler söylemişti. sanırım bizim taraftarlarımız da futbolcu transferlerini aynı kriterlere göre değerlendiriyorlar.

    başladığı gibi bitsin notu: lisanslı olarak futbol oynayan insan kişisi. erkek ya da kadın olması fark etmiyor. güzel, çirkin, uzun, kısa, yakışıklı olması da fark etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın