resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2571
    bu adamı kimse neden sevmiyor? cunku karakter yoksunu. hem de her acıdan. yoksa ister besiktaslıymıs ister fenerliymiş hic de ilgilenmez taraftar.

    misal burak yılmaz ne dedi trabzondayken? beşiktaş taraftarıyım dedi. sonra geldi bizim için kamyonla gol attı. sonuc? hepimiz cok sevdik. ve burak bu acıklamaları nedeniyle hic elestirilmedi. sadece kötü performans gösterdiği maclarda elestirildi. burak yılmaz icin besiktaslı bu adam gitsin rerörö diyen bir insan cıktı mı? hayır. tepki cıkması icin kıskırtma yapması gerekirdi cunku. burak da hic kıskırtma yapmadan acıklamıstı icindekini. ya da mehmet topalı dusunelim. efendi gibi buyuk bir kulübe geldim dedi fenere gidince, biz de hic kufur etmedik. bir de caner erkin var, fenere gittiği gibi fenerbahcenin galatasaraydan buyuk oldugunu gelince hemen gördüm minvalinde bir acıklama yapmıstı. al sana kıskırtma al sana tahrik. emre de aynen caner gibi kıt akıllı oldugu icin o yönde acıklamalar yapan kıt futbolculardan biri gibi davrandı ve tamamen kıskırtma amaclı söylediği cumlelerin arkasında kendine nefret dolu insanlar yarattı. bugun icinde bulundugu konumun tek suclusu kendisidir.

    futbolla mesleki olarak ilgilenecekler icin de; bu senin meslegin profesyonelliği göz önünde tut birader ama gerizekalılıkla harmanlama. sonuc bu vitaminsiz gibi oluyor sonra gördüğün üzere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın