• 900
    ucuz planlar içinde olan, türk futbolunu yöneten kurum.

    abdullah avcı'nın yönetiminde rezil bir dönem geçiren milli takım alet edilerek resmen galatasaray'ı nasıl aşağı çekebiliriz oyunu oynanmaktadır. önce bu kurumun başındaki vasıfsız, abdullah avcı'yı ben getirmedim diyerek fitili ateşlemişti, daha sonra avcı'yı zorla istifaya sürüklediler. şimdi ise imparator'a teklif götürüp ortalığı yeniden karıştırma peşindeler. açıkçası sürekli oyun oynama ve kafaları başka yönlere odaklama konusunda başarılı bir iş çıkaran türk futbolunun bu pislik tarafını düşününce aklımda deli sorular belirmiyor değil.

    ortada dolaşan iddialardan yola çıkarsak bu sezon hem galatasaray hem milli takımı yönetsin sonra milli takıma geçsin deniyor. böyle bir durum olduğunda milli takım kurtarılamaz halde iken galatasaray'ın bu çıkışı süreceğinden yeterli önemi milli takıma vermiyor diyerek sürekli bir yıpratma politikası olacaktır. ayrıca sezon içinde sürekli spekülasyonlar çıkarılacak milli takıma alınan futbolcular üzerinden galatasaray lehine iş yapılmakla suç atılıp iki taraftan birini seçmesi için zorlanacaktır. ayrıca iki takımı da çalıştırması fatih hocayı çok yıpratacağından galatasaray takımına tam konsantrasyon sağlayamayacaktır. bu da galatasaray'ı lig yarışından koparmak için mükemmel bir organizasyondur. (bkz: galatasaray'a 4. yıldızı taktırmayacağım)

    imparator'un milli duyguları herkesin malumu, iki senedir hocayı italya'ya gönderemediklerinden şimdi yumuşak karnına vurmaya çalışıyorlar. bu milli takımı milli takım olarak görmeyip federasyon takımı olarak görürse imparator sorun yok fakat gerçekten duygusal davranırsa iki takımı birden çalıştırmayı kabul edebilir. ne olursa olsun ben galatasaray'ı bırakacağını düşünmüyorum. galatasaray'ı bırakırsa şayet 3 senelik bu takımın mimarını elinden alırsan bu takım aynı verimi veremez, bunu çok iyi bildiklerinden galatasaray'ı bozmak için en güzel çözümü bu olarak görüyorlar.

    sneijder'ın karısı, drogba'nın yaşı, burak'ın kaprisi, fatih hoca ve milli takım derken ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. hatta fatih hocadan istediklerini alamasalar bile bu haberlerin galatasaray camiasını karıştırması kendilerine 1-2 haftalık gündem değiştirme olanağı sağlamış bulunmakta. insanların gitme ihtimaline karşılık fatih hocaya trip atmaları bile bunun göstergesi. *

    ben imparator'un bizi bırakacağını düşünmüyorum. öyle bir ihtimal bile aklıma getirmiyorum. o yüzden o olursa ne olur diye gardımı almıyorum. fakat bu son değil onu biliyorum. bıkmadan devam edecekler bu oyunlara. zira kabul etmeyecekler yenilgiyi. bu vasıfsız heriflerin hepsi futbol dünyasından siktirip giderse belki sona erer. onun dışında her gün gelecekler üstümüze. bizim yapmamız gereken tek şey dağılmamak. biz güçlüyüz beyler öyle kolay kolay yıkılmayız, bunun farkına varıp dik duralım dışarıya karşı. dik duralım ki her defasında yenilen onlar olsun.

    son olarak gelin ulan ibneler, gelin. hepimiz buradayız. yönetimi, imparatoru, futbolcusu, taraftarı... evet buradayız, durdursanıza hadi galatasaray'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın