• 16258
    "obradovic, şüphesiz avrupa'nın en iyi antrenörlerinden birisi. onun gelmesi, türkiye ligi için de çok önemli. ligin kalitesi artıyor. fenerbahçe'ye gelen yeni oyuncularla rekabet daha da artacak. bu bizim için çok güzel bir durum. her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımız. kimin kimi aldığı çok önemli değil. biz yine şampiyon olacağız. bizim de başımızda ergin ataman gibi tecrübeli ve devamlı şampiyonluğa oynayan bir antrenör var. ergin ağabey olduğu sürece sıkıntı yok."

    "ndong, basketbolu bıraktı ama yerine nathan jawai geldi. o da çok kaliteli bir oyuncu. geçen sene domercant'in ön çapraz bağları kopmuştu, o da çok iyi geliyor. kaliteli bir kadro oldu. geniş bir rotasyona sahibiz. inşallah bu kadro ile yine şampiyon olacağız. thy avrupa ligi'nde dörtlü final oynamak çok zor ama kadromuz, çok kaliteli. neden olmasın? öncelikle hedeflerimizi belirleyeceğiz ve bunun doğrultusunda çalışacağız"

    "geçen sezon play-off'larda süre alamadım ama kadroda bulundum. sonuçta şampiyon kadroda yer almak benim için çok önemliydi. kulübüm de bana bunu sağladı. geçen sezondan çok daha iyi döneceğimi bütün taraftarımıza söyleyebilirim. kondisyonerimizle bütün yaz çok iyi hazırlandım. fizik olarak daha hazırım ve daha iyiyim. inşallah bu sezon çok farklı bir göksenin izlettireceğim. bu yaz hiç tatil yapmadım ve çok çalıştım. bunun da karşılığını alacağımı umuyorum."

    "taraftarımız avrupa ligi'nde oynadığımız maçları yakından bilir. bizden desteklerini esirgemesinler ve her zaman tribünleri doldursunlar. biz onlar sayesinde buralara geldik ve şampiyon olduk. galatasaray taraftarının her zaman yanımızda olacağına inanıyorum"

    göksenin köksal
App Store'dan indirin Google Play'den alın