• 7027
    öncelikle şunu söyleyeyim; yeni bir polemik başlatmak gibi bir derdim yok. bu yazdıklarım sadece birer gözlem ve minik bir farkındalık yaratma veya yanlış düşünüyorsam hatamı görme peşindeyim. becerebilirsem ne mutlu bana.

    bazı yazar arkadaşlarımız diğer takımları bilhassa fenerbahçe ve beşiktaş'ı değerlendirirken devamlı olarak aşağılaması gerekiyormuş gibi davranıyor. mesela birkaç hafta önce oscar cardozo'nun ciddi bir şekilde fenerbahçe'ye transferi söz konusu iken sanki fenerbahçe mehmet batdal'ı alıyormuş gibi davranan ciddi bir kitle vardı. halbuki drogba gibi bir forvetimiz olmasa ve transfer dedikodusu çıksa sözlüğün yüzde 80'i hergün oscar cardozo başlığına saldıracak. bunu hepimiz biliyoruz.

    tamam dalga geçilmesi gereken zamanlarda dibine kadar dalga geçelim, hatta hep beraber kol kola küfredelim bu sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarına. ama şunu yapmayın be birader. bu yorumlar arttıkça iyice antu'ya benziyoruz. oturalım adam gibi cardozo'nun yararını zararını tartışalım* sonuçta burası galatasaray sözlüğü olduğu kadar bir spor sözlüğü, entrylere biraz daha objektiflik katsak ha? nasıl olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın