resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8881
    hakkında çıkan spekülasyonlar artık can sıkıcı boyuta gelen futbolcu. yetenekli, eski kaptanımız, galatasaray'ın evladı, gelirse katkısı büyük olur. bunların farkındayım herkes gibi, ancak bu adamla ilgili çıkan haberlerin arkasında çok büyük senaryolar dönüyor. öncelikle bu adam atletico'da mutluyum deyip duruyordu. derken galatasaray'a transfer olacağıyla ilgili haberler yapılmaya başlandı. tam yuvasını unutamadı, geri gelmek istiyor derken, kendisiyle çok yakın olduğunu bildiğimiz yılmaz vural bir açıklama yaptı. bu açıklama şöyle yansıdı;

    "fatih hoca ile konuştum. arda konusunda ısrarcı. arda da galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor."

    programı canlı yayında izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki yılmaz vural'ın tam olarak ifade ettikleri hemen hemen şöyleydi;

    "fatih hoca ile konuştum. arda konusunda ısrarcı. arda da galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. ben gelme dedim, ama ne yapayım hocam çok para teklif ediyorlar, dedi. çocuk da haklı tabii atletico madrid'de mutlu, ama teklif de çok iyi"

    yılmaz vural dürüst adamdır. yalan yoktur söylediklerinde. iş öyle bir boyuta gelmiş ki, edinson cavani'yi çok sevdiği napoli'den astronomik bir teklifle koparan psg misali, arda turan'ı çok sevdiği atletico madrid'inden koparan şımarık takım durumuna gelmişiz. ayrıca medyaya bilinçli olarak fenerbahçe'nin de içinde bulunduğu birkaç kulüp arda'nın 24 milyon euro sözleşme fesih bedelini ödemeye hazır haberleri sızdırılıyor. bugün de ispanyol as gazetesinde bir köşe yazarı atletico'nun arda'yı elinde tutabilmek için yeni sözleşme önermeli, arda'nın kafası rahatlamalı minvalinde bir yazı yazmış.

    tüm bu senaryoların altında yatan kişiyi fazla aramaya gerek yok, tabii ki de bu gündemi menajer ahmet bulut oluşturuyor. anlaşılan o ki arda'nın derdi ne buraya gelmek, ne de başka bir yere gitmek. arda'nın derdi atletico madrid'den daha fazla kazanmak. arda'nın ve menajerinin şuana kadar çıkıp da adam akıllı bir yalanlama yapmamasının anlamı budur bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın