• 144
    hacı olaylara genellikle düz mantık yaklaşan biriyim ben. kendime baktığım zaman bana göre çevremde benden mutsuz olan bir allahın kulu göremiyorum. ya yemin ediyorum şu yaşadığım günlerin gram değeri yok haybeye yaşayıp gidiyorum. olum yazmışsın zaten ekşide ölürsen iyi kötü bitecek herşey kafan rahat olacak.
    ama dalyarak hiç mi absürt bir hayalin yok. benim hayalim motorla güney amerikayı gezmek, ya da avrupayı ya sikeyim türkiye'yi bile motorla gezsem kafi hem de şu 2-3 sene içerisinde gezmek istiyorum. lan 25 tl ile blackjack oynuyorum internette o 25 tl 391 tl'ye çıkınca yemin ediyorum yaşama sevincim arttı 25 tlyi 15'e katladım. aynı şeyi 391tl için bir daha yaparsam o para 5865 tl olur. aynı şeyi 5865 tl için yaparsam o para 87965 tl oluyor. o parayla 1.30 dan bir maça bassam 114354 tl oluyor ve ben o parayla motor alıp avrupa turu yapabilirdim. ama öyle olmadı 391 tl 1 saat içinde 0.02 tl'ye düştü.
    ama bakıyorum aynı dünyaya gelen benden yüzlerce kat daha salak adamlar bile dünyayı geziyor amına koyum. ulan ben şöyle adam akıllı dünyayı gezmeden ölürsem gözüm açık gider. o yüzden dünyayı gezmeden ölmek istemem. sen de top 5 içerisinde olan hayallerinden bir kaçını gerçekleştirmeden ölme. hayallerini gerçekleştir onun zevki ile 2-3 sene yaşa ondan sonra öl yemin ediyorum üzülmem. ama şimdi ölürsen gerçekten üzülürüm lan.
    olum belli mi olur mısırdaki dedenden miras kalır, hayatını 180 derece döndürecek kız körün gözü sana aşık olur. lan dayım işçi olarak girdiği fabrikanın sahibi amk. daha 39 yaşında gavat ayda 20bin tl kazanıyorum diyor bayramda harçlık vermedi. 21 yaşındayım her bayram görürüm 1 kere harçlık vermedi. lan dayım ölsün amk sen ölme yemin ediyorum.
    o değil de bak harbi eline büyük bir şans geçmiş. senin gibi, bok gibi yaşayan milyonlarca insan var şu ülkede. ama sen bu hastalıgı yenersen tekrar silkinme yaşayıp kendine gelebilirsin ve hayatını değiştirebilirsin. gerçekten bu senin için çok çok büyük bir motivasyon olur. biz geri kalanlar hala yastığa kafamızı koyduğumuzda sabah kalkınca şunu şunu yapacam deyip ertesi günü yine dün gibi yaşayacaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın