• 130
    tolgacım, güzel kardeşim;

    tıpta bilgiler; bir kesinlik, bir gerçeklik ifade etmekten ziyade, sadece o günün şartlarında doğruluğu kabul edilen, insan sağlığıyla ilgili elimizde olan güncel verilerdir. o kadar dinamik bir süreçte ki bunlar, senin bugün aldığın haberin yarın doğruluğunun sorgulanamaması diye bir şey olamaz be kardeşim.

    hissettiklerine saygım sonsuz, asla küçümsemiyorum, anladığımı bile söyleyemem belki, fakat; hayatında ne kadar olumsuzluk olmuş olursa olsun, vazgeçmek olmaz be tolga. olmasın böyle kolay. 23 yaşında pırlanta gibi bir insan; ailesine sarılacağı, sevdiklerine sesini duyuracağı, benim gibi kendisi ile uzaktan yakından tanışıklığı olmayan birine selam vereceği veya bu dünyaya virgül kadar bir şey katacağı günler için; yüzdesi umrumda değil, her ihtimali kovalasın tolga.

    nasıl gittin italya'ya, nasıl yeni bir sayfa açtın hayatında? her olumsuzluğa, kısmetsizliğe rağmen gücün vardı tolga. öyle hissetmesen de vardı. belki de en tutunacak bir dal aradığın zamanda aldın bu haberi, ama böyle bir şeyin seni zihnen yıkmasına izin verecek kadar güçsüz değilsin tolga. yemin ederim, değilsin. bu günleri atlatıp hayata bambaşka bakacağın günler olacak. senden ilham alacak bir ton insan olacak tolga. ne olursa olsun, buna inanmamak için bir sebebin yok.

    her şeyi, herkesi geçtim, bunu kendine yapma be tolga. bırakma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın