• 110
    23 yaşında hayatı çözdüğünü sanan, ve yaşamda tutunacak bir şey bulamayan arkadaşımız. pek tabi ki yanılıyor, kararından dönmez ise pisi pisine ölecek.

    bak genç kardeşim üç beş cümle kuracağım okuyorsan kulağına küpe olsun;

    birincisi şükretmeyi bilmez hep daha fazlasını istersen elindekini sürekli kaybediyorsun. her yalnız kalan, her umutsuz kalan ölsün mü? kimin hayatı mükemmel, kimin kariyeri mükemmel, kimin ailevi ilişkileri mükemmel. bu saydıklarımdan biri varsa biri yok, ama hayat bu acısıyla tatlısıyla kabul edip yaşayacaksın. bizim yazdıklarımız seni kararından döndürmez biliyorum ama hayatın daha çok başındasın daha neler gelecek başına bilmiyorsun.

    yandaki köyün okuluna gidemeyen insanların olduğu ülkede yurt dışında eğitim fırsatı yakalamışsın, kariyerim şöyle böyle diyorsun. benimde annem babam benimle konuşmuyor hemde sebebini anlatsam götünüzle gülersiniz ne yapayım intihar mı edeyim. ben intihar mı ediyorum diyebilirsin, evet ediyorsun tedaviyi redderek intihar ediyorsun, vazgeçiyorsun daha görecek çok güzel günlerin olacak, bak bu sene cl şampiyonu olacağız gel sen tedavini ol biraz daha dene intihar seçeneğin hep mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın