resim
Kerim Frei Koyunlu
Takım:Manisa FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 133
    erdi güncan'dan daha iyi bir topçu değil. futbol maalesef böyle. etiket olacak, şans olacak, allah yürü ya kulum diyecek.

    çok değil, 2 yıl önce a milli takım kadroları yapılırken savunma tandemi için düşünülen dört isimden üçü: eren güngör, serdar kesimal ve ersan adem gülüm'dü. bugün eren güngör bonservisi elinde olmasına rağmen güç bela karabükspor'a atabildiği kapağı. bir dönem ismi büyüklerle anılmasa balıkesirspor'a gidemezdi. serdar kesimal'e 5 milyon euro verildi. ersan adem gülüm için galatasaray'la beşiktaş birbirine girdi. bugün bana bu 3 isimden daha iyi 33 stoper bul desen, sadece avrupa yakası'ndaki amatör kulüplerden bulur getiririm. 2 günümü almaz. e bu adamlar burda, yıllık anasının amı kadar para kazanıyorlar; diğer adamlar da 40 dakika önce işten çıktılar. ligler başlayınca hem çalışıp, hem futbol oynayacaklar.

    futbol değişik gerçekten. bana mertesacker mi, ramazan sal mı de; ramazan sal derim. ispanya'dan valencia'yı satın alsam ilk transfer edeceğim isim batalla olur. ama bugün batalla bursa'da. kerim frei bizim altyapımızdan yetişmiş olsa misal, ve geçen sene bayrampaşa'ya kiralasak, alt liglerdeki berbat statların berbat zeminlerinde erdi güncan gibi yapmak istediği çoğu şeyi yapamasa; erdi güncan da aynı futbolcu özellikleriyle fulham'ın oyuncusu olsa..biz bu kez belki de fulham'lı erdi güncan'ın peşinden koşuyor olacaktık. kerim frei de sarıyerspor'a kiralanacaktı. callejon denen herif düne kadar real madrid'deydi, bugün napoli'de. sabri eşine ferrari 458 aldı. tutku açık telekom'la anlaştı. basketbol dünyasında tutku açık'tan daha iyi kaç oyun kurucu olabilir ki ya :( semih kaya, üç sene önce kartalspor'da oynayamıyordu, bugün ülkenin en iyi yerli stoperi. kuştepespor'da bir çocuk var misal, santrfor, adı fatih tolga. futbolcu özelliklerini masaya yatırıyorum, andy carroll'dan 3-4 gömlek daha iyi. ama dönüp fatih tolga'ya bakıyorum..daha bu yaz kredi çekerek altına palio aldı(beyaz). bir de bizim aydın yılmaz kifayetsizine bakıyorum, 700 bin euro'yu beğenmiyor.

    olum hakaten acayip lan. örnekse örnek: nuri şahin real madrid gördü, liverpool gördü. ispanya ve ingiltere'nin en köklü iki takımı. ama selçuk inan, halen burda. tartıya koyuyorum, nuri'yi selçuk'tan daha farklı kılan ne, bulamıyorum. selçuk inan, benim futbol matematiğimde 10 nuri yapıyor. barcelona'ya sempati duyan galatasaraylılar iki yıl önce, topla çıkan serdar kesimal'i fenerbahçe'ye kaptırdık diye hayıflanıyordu; serdar bugün fenerbahçe'nin 6. stoperi. dünyada hiçbir takımda 6.stoper yok :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın