resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8859
    geçen gün radyoda bir yayında fenerbahçenin 800 milyon dolara yaklaşan borcu olduğunu, emenike ve alper potuk transferleri için küçük küçük hisse satarak para topladıklarını ve gelecek seneki naklen yayın gelirlerinden de para aldıklarını söylediler. ne kadar doğru bilmiyorum, ancak ferit şahenk gibi bir baba yiğit çıkıp para vermezse zaten bu transfer olmaz. çünkü a. madridin istemediği transferin gerçekleşmesi için 24 milyon tiko para gerekiyor.

    ayrıca ardayı alacak olurlarsa, yerine oynayacağı adamların garanti parası da endirekt olarak zarar hanesine yazacaktır. fenerbahçe eziktir falan ama bu kadar da salak değildir yani...

    yalancı medya yalanı bıraksa zaten taraftar sulhu bulacak ama satmak için ateşi körükleyen ve geri zekalılara hitap ederek nemalanan kan emici fenerli basın olduğu sürece ortalıkta hep böyle haberler olacaktır.

    arda turan'a gelince...

    anası babası mahallelerinden başka yerde yaşamak istemeyen, özlenen ve istenen düzgün bir aile iken, bu ailenin yetiştirdiği, defalarca söz veren ve farklı bir ağızdan konuşmayan düzgün yetiştirilmiş bir aile çocuğu olarak arda tükürdüğünü zaten yemez.

    bu ülkede normal bir aile bir milyon euro para ile tüm hayatları boyunca rahatçana yaşar, ki arda'da bir sürü milyon olduğunu düşünürsek, dahası için ne karakterini bozar, ne de sözünü yutar.

    ha para için anasını bile satanlar vardır, doğrudur. ancak arda fener yerine yine galatasaraya gelirse kendi cebini yine doldurur. 5 almaz 3 alır, ama yine kazanır.

    bizim başkan, gaza gelip de fazladan para harcamaz.. harcasa alper de girerdi o yarışa, ki girmedi... arda için de o tuzağa düşmez.

    sakin olmak lazım, basın gazına gelmemek lazım, gerçekleri görmek lazım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın