• 890
    bugunku 14 ağustos 2013 türkiye gana maçı için sadece 107 bilet satıldı iddiası var. eger dogruysa maca kadar ortalama 1000 seyirci gibi komik bir seyirciye karsı bir maç yapacak koskoca türk milli takımı.

    ben izleyecek miyim? hayır. muhtemelen bilgisayar basında işi gücü olmayan tayfa belki acar biraz bakar, onun dısında kimsenin bu aksam milli mac var oturup izleyeyim diye beklediğini de sanmıyorum. şahsen mactan sonra internet sitelerine göz gezdirecegim, onun da tek sebebi acaba sakat olmus mu macta merakım. onun dısında ne cagırılanlarla ilgilendim ne macla. kac macımız kaldı, kacıncı sıradayız, grubun ilk kacı gidiyor falan bunları hiç bilmiyorum bile. ki ben gecen seneye kadar özel maclarında bile heyecanlanırdım milli takımın, ama simdi afedersiniz skimde bile değil. tıpkı sözlükte benim gibi düşünen birsürü yazar gibi. ama buna dayanamıyorum işte böyle olmaması lazım, benim hevesle acmam izlemem lazım o macı. ama hevesimi katlettiniz.

    her seyin sebebi sensin federasyon. önce bu halkın futbola, futbolun adaletine olan inancını sarstın. sonra aldıgın kararlarda bile bu insanların taraftarı oldugu takımları iplemediği gösterdin ben kendi basıma takılırım aga modunda yaptın yapacagını. zaten milli takımın basına yetersiz ve tarafsız karar veremeyen teknik direktör bozuntusu bi adam ve en en tepende şaftı kaymış bi adam var -ki zaten herseyin bas sorumlusu da bunlar-. ve böyle böyle bu günlere getirdin bizi, bu takımı.

    şimdi 70 milyonluk bir ülkenin, 13 milyonluk sehrinde hazırlık macı yapacak bir milli takım var ama 200 tane bile bilet satamamışsın. utanın be. bugün sökespor didimspor macı olsa 200'den fazla seyircisi olur amk, ama milli takımın yok.

    ta amnızakoyım sizin, bi tarafınıza soktunuz önce futbolu, sonra da milli takımımızı. kına yakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın