resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8869
    futbol hayatını ispanya'da sürdüren eski futbolcumuz.

    takıma geri dönmesini tek nedenle isterim o da mevcut durumda ondan iyi başka bir yerli kanat oyuncusu olmamasıdır. yoksa fenere gitmiş bize gelmiş umurumda bile değil ve kendisinin bize dönebilme ihtimali beni zerre heyecanlandırmıyor.

    ama bu kadar asparagas haberin döndüğü bir dönemde bir basın toplantısı yapıp arkadaşlar ben dönmüyorum türkiye'ye ve benzeri bir açıklama yapmamak da af edersiniz ama bence bildiğin kaypaklıktır.

    ha eğer kaypak değilse de fenere ya da bize gelme olasılığı var gibi bir durum söz konusu olabilir. takımın mevcut uyumu ve sinerjisi göz önünde bulundurulursa da bize gelmesini istemem çünkü kendisini ve yediği adamları az çok hepimiz biliriz.

    ola ki fenere gitti kendisinden nefret filan etmem sadece vizyonsuzluğuna acırım. tamam adama çok iyi para veriyorlar denebilir fakat sonuçta bu adam ispanya'da asgari ücretle de oynamıyor herhalde en az 2 milyon € cukkalıyordur senelik.

    bazı şeyler parayla satın alınamaz derler ya işte bahsettiğim şey bu... kısaca adamlık. ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım kendisi için adamlık mı yoksa para mı daha önemli. çünkü şu an kendisi o yol ayrımında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın