• 58
    üniversite 3.sınıftaydım ve okulda en hareketli, en playboy, en piç zamanlarımına denk geliyor. o zamanlar saçım uzundu ve gözlerim de çekiktir biraz, söylemesi ayıp * * özetle gören herkes ilhan mansız'a benzetiyor beni ama saç giyim tarz falan aynı ilhan mansız, önceleri özellikle yapmıyordum ama baktım herkes çok benzetiyor ve kızların da çok hoşuna gidiyor, aynı saç şeklini yapıyorum.

    tarz şunun aynısı işte;

    https://gss.gs/WJU.jpg

    https://gss.gs/xzd.jpg

    hatta şöyle bile topluyordum okuldaki maçlarda,halı sahada falan last samurai hesabı https://gss.gs/GW7.jpg

    neyse 2.sınıftan çok dersim vardı o zaman ve 2-4 barajına kalmam an meselesi ve ilk dönemden bir tane 2.sınıf dersim kalmış o dönemki 5 tane 2.sınıf dersimi de geçmem lazım derken kaldık birinden 34 ile. kaldığım ders de topoloji. hocayla konuşacağım hoca işte 2-4 baraj sınavına gireceğim bir dersim var zaten geçirmen lazım falan ama hoca bizim bölümün değil matematik bölümünün hocası. beni çok tanımıyor yani bölümde olsa bir şekilde ikna ederim kapısında falan yatarım. *

    mecbur konuşacağız gittim bir tane gömlek ve keten pantalon ile en efendi pozlarımı takınarak hocanın yanına, neyse bir şekilde sınavda heyecan yaptığımı ve aslında cevapları bilfiğimi falan anlattım adama, adam da bir şey demedi haftaya gel bakalım dedi.

    o hafta içinde 2002 dünya kupası çeyrek finalinde ilhan mansız'ın altın golüyle yarı finale kalınca tüm yurtta bayram havası olunca ben gittim okula ama bu sefer italia formasına benzer gök mavi bir tişört ile saçlar ilhan mansız zaten gittim hocanın yanına, hoca önce tanımadı hesap edin farklılığı sonra eliyle tamam tamam işareti yaptı ve geçirdi beni dersten.

    yani o dünya kupası sayesinde ülkemizde coşku ve mutluluk üst düzeyde olduğundan baraj olmaktan kurtulmuştum. gerçi sonra 5,5 yılda bitti ama olsun.

    ilhan mansız'a benzerliğim de hala konuşulur dilden dile. şimdi saçlar kısa ve biraz kilo aldığım için mustafa ceceli'ye benzetiliyorum o ayrı :(

    https://gss.gs/N7w.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın