• 36
    2011-2012 ve 2012-2013 ten çok çok daha kolay geçeceğine inandığım sezondur.
    2011-2012 de zaten yeni takım, daha hiç bir şey tam oturmamıştı, iteleyerek, engin'le, elmander'le 11 değil 12-13 kişi oynayarak, zaman zaman beklenmeyen katkılar alarak, necati'yi takıma katarak kazandığımız sıkıntılı bi sezondu.
    2012-2013 ise iyisiyle kötüsüyle artık oldu der gibi olmamıza rağmen zaman zaman acabalarla geçen, devre arasında 2 adet dünyaca ünlü ismi alarak takımı bir dönem taktiksel manada sıkıntıya sokan ama her maç daha da iyiye giden oturan bir takımdık. yine zorlandık bana göre her ne kadar lig 2.si takımla sezon sonunda 10 puan gibi bir fark olsa da.

    ama bu sene yani 2013-2014 sezonunu güle oynaya şampiyon tamamlayacağımız benim nazarımda kesindir. tabi top yuvarlak, oyunu biz! sahada oynuyoruz, maç 90 dakika filan ama bana göre kesin kere kesin yani. bir kere daha iyi bir drogba ve sneijder'imiz olacak. bunlara yeni transfer gözüyle bile bakabiliriz bence geçen senenin çok çok üstüne çıkacakları için. geçen senelerde takımın belli başlı 2 problemi bana göre selçuk'u kitlemek galatasaray'ı kitlemek demekti ve yaratıcı oyuncumuz yoktu filan. kanatlara inemezdik, ortadan gol bulamazdık*, rakip kapanınca açmakta sıkıntı çekerdik filan. ama bu sene sneijder denen adamı mı marke edecek rakip, kaptanımız selçuk'u mu? burak'ı mı tutcaklar? drogba'yı mı? hiç birisini tutamayacaklar bu yüzden. rakip kapansa ne sneijder uzaktan asar, drogba 3 kişiyi sırtında taşır, katkı vereceğine inandığım engin yine ilk senesinden esintiler sunar, taktik mi olmuyor atarsın erman'ı sola, burak'ı sağa, alırsın umut'u ileriye drogba'nın yanına vs vs..
    güçlenen takımların bence en zor senesi ilk sene değil 2. senesidir. çünkü rakipler daha farklı gözle bakar sana. tamam galatasaray'ı tabi ki asla hafife almazlar, alamazlar ama demek istediğim bundan ziyade rakipler önceki seneye göre daha korkak ve hırslı oynadı kesinlikle. kapanır 11 kişi savunma yapar filan ve yoksa yıldızların ya da hızlı ayakların kalırsın dualara ya da sürprizlere. geçen seneyi atlattık ya ve takıma da seviye katacak oyuncular takıma katıldı ya bu sene o kadar rahat şampiyonuz ki walla evi, arabayı satıp iddaa oynamak lazım.

    allah sakatlık, zeval vermesin galatasaray futbol takımımıza. çok ekstrem durumlar olmadığı sürece sakatlık gibi, güle oynaya şampiyonluğumuz şimdiden kutlu olsun.

    süper lig çepte hedef anamızın ligi değil şampiyonlar ligi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın