resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8860
    madrid, arda'yı hiç bir türlü bırakmak istemez. mesele ancak arda'nın gitmek istiyorum demesiyle değişir. o zaman da kulüp, maksimum geliri elde etmeye çalışacaktır doğal olarak. aziz yıldırım ezikliği, gözünü kırpmadan sözleşme fesih bedelini ödetir. keza yıllığı güzel bir sözleşme de hali hazırdadır. arda bunu kabul eder mi? etmedi. bazı şeyleri illa birinci ağızdan duymaya gerek yok bence. söylenenlerin doğru olduğuna inanıyorum. peki bizim arda için vereceğimiz nedir? benim fikrim en fazla 13-14'tür. madrid kabul eder mi? elbette hayır. bu transfer seneye kaldı haliyle.

    seneye bence yeni bir yapılanmaya gitmeliyiz. sneijder'e göre kadro kuracağız. tek forvetimiz burak yılmaz. arka üçlüde sneijder'in soluna arda turan, sağına da en az o kalitede bir isim. bu sene de şampiyonluğu da alırsak inşallah, bunların gerçekleşmesi bence her manada çok kolay olur.

    hülasa; ben arda'nın yerinde olsam, tribünde protesto edildikten sonra takımdaki son beş maçım olurdu demiştim. gitse kızmadım ama kalacağım deyip gidince çok kızmıştım. ama arda bıraktığımız gibi; fener'in teklifini reddetecek, büyük konuşursa başına gelir diye korkup, fener'de oynamam demek yerine, fener'de oynamak nasip olmasın diyecek kadar bizden ama ağustos'ta takımdan ayrılmak isteyecek kadar da yüzüstü bırakma potansiyeline sahip...

    ama bizden...
App Store'dan indirin Google Play'den alın