resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8855
    formayı tekrar giymesini istemek zorunda olduğum isimdir. yabancı sınırlaması olmasa zaten o bölgeye takviye yapılacağını düşünmüyorum. ancak yerli oyuncu kalitesini arttırmak ve ilk 11 de oynayan 5 tane sağlam türk oyuncuyu kadroya katmak zorundayız. ben gökhan zan, semih kaya ve ceyhun gülselam ile savunma göbeğini ligde götürebileceğimizi düşünüyorum. selçuk inan zaten kadroda değişmez isim. çift forvet oynarsak burak yılmaz ile hamit altıntop tek forvet oynarsak hamit ile hakan balta ile 5 yerli kontenjanını doldurmuş oluruz.
    bu nedenle bu şartlarda gelsin dediğim isimdir. belki maddi konularda sıkıntı yoksa ayrıca yabancılardan biri gönderilip savunmanın soluna takviyede yapılabilir.
    iyi oynamaması için bir sebep yok. belli kalitede olan bir futbolcudur. gittiği sezon ki kadro ile bugünün kadrosunu kıyaslayamayız. böyle bir takımda katkısı maksimum olur. bazı hareketleri için konuşuluyor ama fenerli medyanın iyi bir galatasaraylı oyuncunun moralini bozmak ve taraftarla arasını soğutmak için elinden geldiğini yaptığını da unutmamak lazım. bu tür haberlerden sonra taraftarlar o oyuncuya kuşku ile bakıyor ve her davranışı sorgulanır oluyor.
    burak yılmaz'ın süper kupa maçı sonrası medyaya demeç vermemesi ne kadar büyütüldüğünün buna örnek olduğunu düşünüyorum. burak fenerbahçelerinde oynadığı oyunu oynasa hakkında bir satır yazmazlardı. ama iyi oynuyor ve fenerleri için büyük tehlike olunca iş değişiyor.
    tarftarımız formayı giyen her oyuncuya sahip çıkmak zorundadır. arda turan dönerse de bunun olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın