resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8854
    gazetelere soyle bir goz gezdireyim derken milliyet'te arda ile ilgili bir haber gordum. buyuk olasilikla bugun spor gundeminde fazlasiyla yer alacaktir. haberde aykut kocaman'in istifa etmeden once arda ile yillik 5 milyon eurodan 5 yillik anlasma arti 3 milyon euro da imza parasi karsiliginda anlasma yaptigi , aziz yildirim'in ise bu transferi cok maliyetli bularak veto ettigi ve bu sebeple aykut kocaman'in istifa ettigi seklinde bilgiler yer aliyor. lakin fenerbahce'nin hala arda icin girisimlerini surdurdugu de haberde belirtiliyor.

    takimimizla arda'nin adi bu aralar cokca anilmaya baslandi ya hemen galatasaray camiasinda arda'nin degerini dusurmek icin hemen calismalar basladi. bu haberde o kadar cok tutarsizlik goze carpiyor ki anlatmak mumkun degil.

    hani bir hikaye vardir :bektaşi'ye bir hikaye anlatmışlar. "a oğlum" demiş, "ben bu hikayenin neresini düzelteyim? söylediğin peygamber hazret-i süleyman değil, hazret-i ibrahim olacak. kurban etmeye kızını değil, oğlunu adamış. oğlunun adı israfil değil, ismail. ismail'in canını kurtarmak için gelen meleğin adı azrail değil cebrail. gökten inen kurban keçi değil, koyun."

    bu haber de o misal bence neresinden bakarsaniz tutarsizlik kokuyor.
    bir kere aykut kocaman aziz yildirim'dan habersiz birakin transfer gorusmesi yapmayi su icemez. bunu yasanan istifa sureclerinde cok bariz sekilde gorduk.
    ikincisi aziz yildirim'in tek bir amaci var o da galatasaray'a darbe vurmak. bunun ne sekilde oldugunun bir onemi yok onun icin. bu sebeple de bence arda'yi fenerbahce'de oynamaya ikna edebilse maliyeti ne olursa olsun transfer etmek isteyecektir.
    ucuncusu aykut kocaman'in sirf arda'nin transferi olmadigi icin istifa ettigine kimlerin inanmasini bekliyorlar bunu hic tahayyul edemiyorum.
    dorduncusu sinan engin bile( kendisini gunahim kadar sevmem), ki kendisi aziz yildirim'in basindaki tetikcisidir, arda'ya fenerbahce'nin cok buyuk paralar teklif ettigini ama arda'nin kabul etmedigini ve arda'nin fenerbahce'de asla oynamayacagini soylemistir.

    gecenin bir vakti niye tum bunlari yazmakla ugrasiyorum peki? arda ile ilgili olusturulmak istenen havaya karsi cikmak icin. arda'ya benim de kizdigim zamanlar oldu ve de ona hala tepki duyan taraftarlarimiza da saygi duyuyorum ki aralarinda cok yakin arkadaslarim da var. ama sonuc olarak arda'nin cok iyi bir galatasarayli olduguna inaniyorum , hatalariyla , gunahlariyla, sevaplariyla bizim evladimiz oldugunu dusunuyorum.

    arda'nin bize ne kadar faydali olacagini goren ve bundan korkanlarin tuzaklarina dusmemeliyiz diyorum. umuyorum ki bu transfer surecinin sonunda iki taraf icin de hayirlisi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın