• 8
    2013 - 2014 futbol sezonu sonunda bir çok gol bulacağımızı düşündüğüm şut türüdür.

    sneijder hazırlık kampı ve de ardından oynanan süper kupa finalinde gösterdi ki* bu sezon kalecilerin anasını ağlatacak. seken top, duran top, yerden yuvarlanarak gelen top demeden vuruyor ve vurduğu toplar genellikle yolunu müthiş bir süratle buluyor.

    didier drogba, geçtiğimiz sezon olduk olmadık yerlerden deniyordu ama henüz hazır değildi, aklındakini sahaya yansıtamıyordu. bazıları artık yaşlandı diyorlardı, ancak işin özünde drogbahazır değildi. kusursuz bir kamp geçirdi, gerilmeden müthiş şutlar çıkartabiliyor, o da canını yakacak rakiplerin.

    selçuk inan, son iki senenin üzerine onunla ilgili tek kelime edersem taş olurum.

    hamit, garibim geçen sene bana kalırsa oldukça iyi performans sergiledi ancak bu şutlar konusunda talihsizdi bir türlü direkleri geçemedi, bir kere geçti onda da schalke devrildi. her ne kadar şu an ayakta duracak hali olmasa da, toparladığı an kendisi de önemli bir koz olacak bizim için.

    melo'muz var, o da enteresan, samsun maçında attığı gol hala hafızalarda. hala deniyor, iyi de yapıyor. yukardaki isimler kadar olmasa da o da önemli bir silah.

    bonus

    emre çolak ve erman kılıç. özellikle erman yaradana sığınıp vuruyor. topa sert ve isabetli vurma konusunda sneijder ile yarışabilir. buraya yazıyorum erman da bu sene 25 metre üstünden yazar.

    daha da uzatmadan bu sene açılamayacak rakip olmayacak. vura vura, kıra kıra, eze eze 4. yıldız gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın