resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8852
    fenerbahceye karsı oynanılan super kupa finali gosterdi ki ortasahada diri bir ardanın solda oynadıgı bir galatasaray ligi de süpürür gider cl'de de cok cok daha ustun bir futbol oynar. ileri top tasıyan +1 adamın varlıgı demek sneijderin de rahatlaması demek hucum opsiyonunun da artması demek gole daha cok yaklasmak daha kolay skor üretmek demek.

    seveni sevmeyeni artık galatasarayın menfaatlerini düşünecek, kırgın olan gönlünde yasayacak bunu ve takıma dönerse eger ardaya muhalefet olmayacak. cunku arda gelirse bu takım tarif edilemez bir hücum hattına sahip olacak. e arda da essek degil ya eski hatalarını tekrarlamayacak artık hem oynayacak hem oynatacak.

    66 mı 10 mu, ihanet mi etti, fenere gider mi yoksa harbi galatasaraylı mı gibi tartısma konularından bagımsız olarak galatasaray menfaatleri düşünülerek gelmesi icin ugrasılmalıdır, süper kupa finalini izleyen her galatasaraylı soldan akan giden bir ardann takıma neler katabilecegini aklından gecirmiştir diye düşünüyorum, cünkü her ayagımıza dolasan topta benim gözümde canlandı ardanın orda olursa neler yapabilecegi fikri..
App Store'dan indirin Google Play'den alın