• 162
    ilk yariyi domine eden takimimiz ikinci yariya da iyi ba$ladi ve rakip 10 ki$i kaldiktan sonra ezici bir üstünlügü vardi. sayisiz gol pozisyonuna giren aslan bunlari degerlendiremeyince rakip direncini arttirti ve kalemizde 1-2 sefer etkili oldu. genellikle sow gol pozisyonlarinin içinde olan adamdi.

    son vuru$larda biraz daha soguk kanli olabilsek, maç hiç uzatmaya gitmezdi. yanli$ pas ve $ut tercihleri maalesef golü geciktirdi. lakin 99'da drogba hakan balta'nin ortasinda klasini konu$turdu ve takimi adina galibiyet getiren golü kaydetti.

    golden sonra da etkili olan taraf yine galatasaray di. son dakikalara girildiginde sow'un bir kafasi direkten aut'a çikti. bu da fenerbahçe'nin maç içerisinde en etkili oldugu pozisyondu.

    120 dakika içinde daha fazla gol olmadi ve hakem bülent yildirim maç'a 3 dakika daha ekledikten sonra skor degi$meyince biti$ düdügünü çaldi ve kazanan taraf son 2 senedir yine galatasaray oldu.

    genel görünüm:
    -4 4 1 1 oynayan galatasaray bu oyun anlayi$ini pek yadirgamadi fakat ben $ahsen tekrardan çift forvetli sisteme geri dönülecegini dü$ünüyorum

    dünkü maçtan yola çikacak olursak:

    -takim henüz istenilen düzeyde degil fakat ilk 4-5 haftayi kazasiz belasiz atlatirsa $ampiyonlar ligine kadar toparlanir

    -takimin bankolari: muslera, semih, eboue, melo, selçuk, sneijder, amrabat (yabanci siniri bela olmazsa), burak ve drogba

    -memnun birakanlar: erman kiliç, gökhan zan, hakan balta

    -toparlanmasi gerekenler: hamit, emre çolak

    burak yilmaz a ayri bir parantez açmak istiyorum. forma giymedigi maçta kupa töreninde moralsiz gözüküyordu. umarim en kisa zamanda yüzü güler ve gollerine kaldigi yerden devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın