• 877
    bence bu sene kaliteli bir 11 çıkaracak konumları var. fena bir kadro kurmadılar. ancak hacıosmanoğlu'nun yaratacağı olası gerginlik ortamı ve çok da geniş olmayan kadrosuyla bu sene başarı bence trabzon'a uzak.

    kaleci: kalede onur kıvrak var. muslera'dan sonra türkiye'deki en iyi kaleci. ama sakatlandığı düşünmek bile trabzonlular adına korkutucu kesinlikle.
    sağ bek: kendi kanıtlamış bir isim bosingwa ve oynadığı zaman sırıtmayan genç bir isim zeki yavru bu bölgeleri sağlam kesinlikle.
    stoper: özeliikle aykut demir transferleri bence bu bölgelerini ileriye taşıdı. aykut-giray iyi bir ikili oluşturacaktır. mustafa yumlu bu ikiliyi yedekleyecek gibi ama bence yetersiz kere yetersiz bir oyuncu kendisi. yine de trabzonspor'un stoperleri ligi iyi götürecek kapasitede.
    sol bek: sol bekte her takımın olduğu gibi onların da defektleri var. cech'le emerson yollanmaya çalışılıyordu en son ne oldu bilmiyorum. kadir keleş ve celustka bu bölgede oynayacak gibi.

    orta saha: orta sahada ligimizin üst sınıf oyuncularından colman hala kadrolarında. soner aydoğdu, abdülkadir özdemir, aykut akgün gibi genç oyuncular trabzonspor'un orta sahasını taşımaya çalışacak. orta saha merkez pozisyonunda oynatabilecekleri oyuncular bence hedefi ilk 3 olan bir takım için yeterli seviyede değil. ofansa yakın oynayabilecek adrian ve alanzinho ne verecekleri belli olmayan oyuncular. yetenekliler ama devamlılıkları yok. 10 maç yatıp 1 maç alır toplasan ikisi anca. trabzonspor'da net kanat topçusu diyebileciğimiz üç topçu var: volkan şen, olcan adın ve florent malouda. olcan takımın belki de en iyisiyken üstüne yapılan malouda transferi şaşırtıcı oldu bakalım aynı anda sahada olabilecekler mi. özet geçeçek olursak orta sahaları bence 34 hafta+eğer kalabilirlerse avrupa maratonunu kaldıracak seviyede değil.

    forvet: trabzonspor'un en zayıf bölgesi. henrique 20 maçta ancak 1 maçı düzgün çıkarabilen bir topçu. batuhan karadeniz'den hiç bahsetmiyorum direk çöp. genç yetenek emre güral ise bence şu an için ilk 11 çıkacak kapasitede değil. trabzon'da forvete takviye şart kesinlikle.

    onur
    bosingwa-aykut-giray-celustka
    volkan-colman-soner-malouda
    adrian
    muhtemel transfer

    yakaladığı anda lig'de çoğu takımı rahatça yenebilecek bir 11. ancak malouda'nın bosingwa'nın özellikle de colman'ın anadolu maçlarında yatıp yatmayacak olması çok önemli.

    sonuç: tahminimce ligi kayseri ve bursa'dan altta bitirecekler, ancak keyifli maçlar izletecekler kesinlikle bu sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın