resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 757
    hem fiziki hem de mental anlamda ciddi bir düşüş olan hamit altıntop'un yerine neden almayı düşünmediğimiz futbolcu. dortmund takımında forma giymesi pek mümkün değil. çünkü dortmund 3 sene önceki dortmund değil. çıta çok yükseldi ve kalite çok arttı. tekrar vitrine çıkması için önce oynaması gerekiyor ve şampiyonlar liginde boy göstermesi gerekiyor. real madrid takımı kendisine uygun bir takım değildi. oradaki tempo baş döndürücü bir şekilde yüksekti ama nuri'nin temposu ise o kadar yüksek değil.

    kendisi için en ideal takım biziz. hem kadroda yeri hazır hemde şampiyonlar liginde oynayacağız. üstelik avrupada ciddi bir ses getirmişiz ve herkes bizi tekrar takip etmeye ve saygı göstermeye başladı.

    dortmund onun yuvası olabilir ama nuri gibi bir futbolcunun yedek kalmaması gerekir. futboldan anlamayan tff'nin dayattığı 6 yabancı kuralı varken oynayamama korkusu yaşamaz.

    onun için bir olumlu taraf ise onu ilk defa milli takıma alıp, oynatan ve vitrine çıkartan imparator ile çalışacak.

    nuriciğim seni almayı hadi biz düşünemiyoruz belkide geçiştiriyoruz ama seni almak için imparatora bir telefon açmayı sen düşünebilirsin. dialog çok basit.

    alo fatih hocam... ben nuri.
    evet nuri.
    beni al hocam.

    bu kadar basit işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın