• 34
    bu abimizle benim yazdıklarımın aynı yerde olmasını kabullenmiyorum. ben entry girince 1 entrylik yer kaplıyor vatandaş abimizin yazdığı da öyle. hak değil, gerçekten hak değil

    ben nasıl oldu da şimdiye kadar denk gelmedim anlamış değilim. bugün bir yazısına denk geldim (bkz: metin oktay/#93874) tek kelimeyle hayran kaldım. sonra diğer yazılarını da okudum. şu an da böyle mükemmel bir yazarla aynı yerde olduğum için gayet mutluyum.

    yazdıkları son derece akıcı. yazış tekniği de çok profesyonelce. ayrıca düşünceleri de çok akılcı, kolay kolay reddedilmeyecek türden. yazarken de kimseyi kırmıyor. yazılarında nadiren de olsa siyasi cümleleri var ama sadece gördüğünü yazıyor. yani siyasetin suyunu çıkarıp sözlüğe zarar vermek gibi bir şey söz konusu değil. hatta görüşü bile anlaşılmıyor. şimdiye kadar nasıl bu kadar az entry girilmiş nick altına anlamış değilim.

    ilk defa sözlükten biriyle tanışmak için içimde istek duydum. sözlük zirvelerine katılıyorsa ben de katılmayı çok isterim. yazılarının devamını da bekliyoruz.

    yazarlar da abimizi kaçırmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın