• 33
    kağıt üzerinde baktığımız zaman, biz geçen seneki kadromuzu koruyup üstüne gerekli takviyeleri de yaptık. hatta sneijder ve drogba da yeni transfer bile sayılabilir, bu durumda gücümüze epey güç kattık diyebiliriz ve artık oturmuş bir takımız. yerli derinliğimiz de bence yeterli durumda lig serüveninde şans verildiğinde sırıtmayacak bir çok yerli oyuncuya sahibiz. * yani avrupa dönüşlerinde puan kaybı riskini epey azalttık diyebiliriz.
    rakiplerimize baktığımız zaman da, geriden gelip bizden daha güçlü bir kadro kuran takım var mı? yok. en güçlü ve hatta tek rakibimiz diyebileceğimiz fenerbahçe'nin hâlâ yedek forveti yok ve yerli almaya çalışıyorlar gibi de durmuyor. ayrıca yeni bir hoca, sistem arayışı derken bence epey vakit ve puan kaybedecekler.

    elhasıl; allah kaza, bela vermezse, fatih terim ve aslanları da geçen seneki çizgilerini bozmazlarsa şampiyonluk yine bizimdir inşaallah. hatta türkiye kupasını* almazsak üzülürüm bile.
    avrupa'da da cl'de* bi ölüm grubuna düşsek de 2.yle aynı puanı alıpi averajla avrupa ligi'ne geçiş yapsak oradan da kupayı alıp dönsek. biliyorum getirisi cl kadar olmaz ama dördüncü yıldızla birlikte yıllar sonra bi avrupa kupası sizce de çok hoş olmaz mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın