• 194
    yazılarını denk geldikçe okurum. son yazısı şimdiye kadarkiler arasında en beğendiğim oldu. bu adamın cesaretine hasta oluyorum. eminim çevresindeki sevenlerinin yüreklerini hoplatıyordur bu cesur yazılarıyla, başına bir şey gelmesinden çok korkuyorlardır, ama bunları ciddiye almayıp, doğrularından asla şaşmıyor bu adam.

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24449328.asp

    bu yazısında yine kimsenin konuşmadıklarını konuşmuş. adam biliyor bu işlerin nasıl yürüdüğünü. kontrol etmek istediğin kurumun başına bir günah keçisi getirirsin, medya gücüyle o konumda tutarsın, kamuoyu baskısını kırarsın. 6+0+4 kuralı mı çıkarılacak, çıkar demirören'i kürsüye. nasıl olsa bu adam tüm itibarını kaybetmiş, biraz daha nefret edilse ne değişecek amk. biz de çıkarız, tüpçü falan deriz, nefret köpürürüz. ama o kural değişmez işte. neden değişmez, çünkü o kararı tüpçü almadı, kararı değiştirmek için tüpçü değil, ona bu kararı aldıranların üstünde baskı kurmalısın. cenk akyol milli takıma çağırılmadı. o günden beri hiçbir doğuş grubu kanalını izlemiyorum. yalnız bu kararı tek başına doğuş grubu aldırabilir mi, yine hayır. herkes biliyor cenk tarafından ntv mikrofonu yere atılırken aslında kimin protesto edildiğini. işte o protesto edilenler, cenk'i milli takıma almayanlar, ama bir günah keçisi lazımdı. bu sefer de doğuş grubu atıldı sinirli insanların önüne. ha yandaş tutumlarıyla bunu hak etmişler miydi? evet sapına kadar hem de.

    bu arada galatasaray sözlük 10 günlüğüne kapatılıyorsa, hem de siyaset yüzünden, hata ne moderatörlerin, ne de yazarlarındır. hata bir otokontrol mekanizması yaratmaya çalışan, bu bağlamda sporu da iliklerine kadar siyasete batıran zatlarındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın