resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2914
    pek çok yönden tuncay şanlı'ya benziyor. ikisi de türkiye'nin avrupa görmüş oyuncularından. biri erken yaşlarda milli takım'da en çok gol atan ikinci oyuncu ünvanını elde etti, fenerbahçe'de kaptanlık yaptı, iki kere premier lig'e transfer oldu, almanya gördü. diğeri en büyük 4 futbol takımınından 2'sinin formasını giydi. belki de yeryüzündeki en kariyerli türk.

    ikisi de futbol camiası içinde sevilen adamlar. tuncay, her gittiği takımda çok süre geçmeden kendini sevdirmesini bildi. taraftarın her zaman favori oyuncularından biri oldu. hamit de beyefendiliğiyle taraflı tarafsız herkesin sevgisini/saygısını kazandı.

    ikis de klasik futbolcu profilinden uzak. biri dahi anlamındaki -de'yi bile ayırabiliyor. diğeri konuştuğunda herkes dinliyor.

    ikisi de imparator'un en sevdiği futbolculardan. milli takım forması altında çok karakterli oyunlar çıkardılar. imparator ikisine de kaptanlık verdi.

    ikisi de avrupa sonrası türkiye yaptı ve ikisi de beklentiden çok uzak. bu yabancı hadisesi yüzünden ikisi de takımları için çok kritik roldeler. oynasın diye taraftarlar da, teknik adamlar da ayaklarına bakıyor. hikmet karaman tuncay şanlı'ya, imparator da hamit'e çok kötü olmalarına rağmen forma veriyor ki aslında doğrusu da bu. kötü oyundan ötürü şak diye kesemezsin bu adamları. musa çağıran değil çünkü bu adamlar. kötü oynadığını bildiğin halde forma vereceksin. tribünler ıslıklayacak, maç sonu maçın en iyisi hamit'ti diyeceksin.

    birbileriyle çok çok iyi anlaşıyorlar. sıkı dostlukları var ve ikisi de 1982 doğumlu. ikisi de bekar. ikisinin de şu sıralar taraftarlarla arası pek iyi değil. ikisinin de favori sanatçısı hakan altun. ve ikisinin de şu diyebileceğin bir mevkisi yok. nerede görev verirsen oynuyorlar.

    http://u.goal.com/53600/53690.jpg

    http://nimg.sulekha.com/...010-10-8-17-11-3.jpg

    http://i.milliyet.com.tr/.../fft17_mf290153.Jpeg

    http://www.anadoluyakasi.net/...2/05/326-480x281.jpg

    http://www.anadoluyakasi.net/...he/27491_BnHover.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın