• 266
    2013-2014 sezonu için şimdiden yine en iyi kadroyu kurmuş olan takım. fakat bu sefer daha kötü bir şey var; zeljko obradovic.

    luka zoric, linas kleiza, nemanja bjelica'nın açıklamalarına baktım. tek söyledikleri şey obradovic. onun teklifi reddedilmezdi dediler üçü de sözleşmiş gibi. zannetmiyorum sözleştiklerini bence de öyle. obradovic olmasa üçünün de fener'e geleceğini düşünmüyorum. ağızlarından fener lafı çıkmadı. sanki obradovic diye bir takıma transfer olmuşlar. *

    bunun dışında her zaman olduğu gibi potansiyeli olan genç türk oyuncuları kadrolarına katmaya devam ediyorlar. işte bunu anlamıyorum. bizimkilerin eli armut mu topluyor? keza anadolu efes de öyle. niye almıyoruz? ülker izzet türkyılmaz'ı almış.* şimdi de gözlerini kenan sipahi'ye çevirmişler. bonservisini alıp kiralayacaklarmış. guard bakamından kısır olan ülkede müthiş potansiyel taşıyan genç bir guard. o da elimizden kayıp gidecek. işte bunlar hep ülker'in gelenekleri. fener'in değil. ülkerspor kaldığı yerden devam ediyor sadece önüne fenerbahçe ismi geldi. genç ve müthiş potansiyel taşıyan oyuncuları rakip alınca çıldırıyorum. yapacak bir şey yok. ha ama söylemek lazım hakikaten çok sağlam transfer yaptılar. iyi de koçları var. daha guard alacaklar galiba. bakalım ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın