• 4
    geçen hafta itibariyle analiz ve istatistik konusunda tam yetki, sorumluluk alarak ekibe katıldığım galatasaray portalı. çağatay özen gibi galatasaray'lılığını ve kişiliğini sevdiğim insanların böyle bir yerde olması son derece sevindirici bir olay.

    bu aralar 12numaraorg'a benzemeye başladılar şeklinde bir takım cümleler duyuyorum. arena aslani'nin üslubu ve tepkisi adamına göredir. eğer fazla gereksiz konuşan ve dilini fazla uzatan olursa gerekli tepkiyi hak ettiği şeklinde görür. bunun dışında bilgi paylaşımı konusunda ellerinden geleni yapmakta olmaları bile yeterli. her bir toplulukta çıban aranmamalı. ortada sorun yokken sorun çıkartılmamalı ve insanların emeklerine saygı gösterilmeli.

    tahir kum gibi adamların sahip olduğu webaslanı sitesine gireceğinize arena aslanı'nın sitesine girin. taşeronlara destek çıkacağınıza arena aslanı gibilerine destek çıkın. *

    sözlükte her yazar kendi fikrini ortaya koyabilir ve buna herkes saygı duymalıdır. özellikle sözlüğün 10 günlük ara vermesinden sonra bazı şeyler net oturmuştur. burada yazımdan ötürü şahsıma bir sözlü saldırı olursa ayrı gülerim.

    velhasıl kelam fazla gevelemeden, gerçekten behzat uygur'unda artık arena aslanı için yazmaya başlamasından sonra daha ısındım. en azından girebileceğimiz ve takip edebileceğimiz adam akıllı bir portal var.

    dedikleri gibi; "işin kolayına kaçmadan, kimsenin adamı olmadan, hiç kimseyi karalamadan 19.05 gibi özel bir tarihte, saat 19:05 gibi güzel bir vakitte galatasaray için yola çiktik."

    yürüyedur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın