• 6889
    (bkz: hasnungalib/#1281770)

    (bkz: loewenherz/#1281722)

    (bkz: paul sahilleri/#1281227)

    (bkz: casus/#1281692)

    (bkz: sözlükteki linç kültürü)

    bu nedir abi, ne hal aldı bu sözlük? aylardır siyaseti bırakın artık dememizin sebebi buydu. evet bende biliyorum hayatta herşey iç içedir. futbol, siyaset, şiir, sinema ve seks. anladık amk. gel burada siyasetin futbolla alakalı olan kısmını yaz. mesela şike sürecinde recep tayyip erdoğan'ın tüpçüyle beraber türk futbolunun içine ettiğini. elma yanaklı bakanımız suat kılıç'ın oturduğu koltuğu hak etmediğini, george best'in kimlere kaydığını, bütün siyasi partilerin nasıl da birleşip bir gecede şikecileri kurtardığını, ivan ergiç'in siyasi kişiliğini yaz. ama senin gibi düşümeyen adamı üstelik bir de demokrasi peşindeyim diye bağırırken neden linç etmeye çalışırsın? bunu iki taraf için de söylüyorum. kimse zıplamasın ordan. sizin ne siyasetten ne demokrasiden ne soldan ne de sağdan haberiniz yok amk. darbe gençliği işte ne olacak. amına koydunuz demokrasinin de düşünce özgürlüğünün de sözlüğün de.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarıymış. ulan kendine hür demokratlık mı olur. kendine demokrat diyen türk gençliği bile demokrasiden bu kadar bihaberse ağlanacak haldeyiz. recep tayyip erdoğan bile sizden daha demokrat, bu lafım size yeter herhalde düşünün artık ne kadar demokrat olduğunuzu.

    bu arada hedef gösterlen hiç bir arkadaşı savunmuyorum ama bu kadar hedef gösteriyorsanız sizde de sorun olabilir. neyse ya banane, ne yazarsanız yazın sözlüğe ayda bir girer oldum zaten sizin yüzünüzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın