• 3
    maça 2 saat kala abi tarafından bilet kıyağı geçilir, hemen yanındaki arkadaşla koştura koştura gidilir, bilet teslim alınır, maç başlamadan 20dk önce stada girilir.

    kuzey tribünün üst katından yukarı doğru koştura koştura çıkılır. yaş-tip olarak yakın bir elemanın ''burası boş gelin'' demesiyle rastgele bir yere oturulur. elemanın tek olduğu farkedilir. içten içe ''lan belli ki çocuk tek kalmış, muhabbet edecek birilerini arıyor'' diye düşünülür. takım sahaya çıktı-koreografi yapıldı falan derken bir anda maç başlar. maçın heyecanıyla yarıya kadar muhabbet edilemez. yarı da sigara-tuvalet şeklinde geçer.

    50li dakikalarda galatasaray'ın bir türlü gol atamamasının stresi herkesi yormaya başlamıştır. tezahüratın sesi kısılır. millet gol yeme endişesinden koordine bağıramaz hale gelir. beraber geldiğim arkadaş artık yerinde oturmuştur, yandaki eleman da sessizce ayakta maçı izliyordur. bu sırada ön sırada çay içip muhabbet eden 2 abi dikkat çeker. sanki sözde galatasaraylı 2 kafadar statta değil evde maç izliyordur. içten sağlam bir küfür edilir. tam bu sırada galatasaray atağı başlar, felipe melo gelen ortaya güzel bir kafa vurur, manchester kalecisi topu çeldikten sonra melo yaptığı hareketlerle taraftarı ayağa kaldırır. ön sıradaki 2 abi o gazla aya fırlayıp çayları döker, arkadaşım ayağa kalkıp sol omuzumdan, yandaki eleman sağ omuzumdan sarılır. birkaç saniye önce farklı diyarlarda gezen tüm tribün bir anda tek yürek olmuştur.

    --- alıntı ---

    bizim için manchester'a koy

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın