resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2129
    bizden yıllık 700bin dolarlık sözleşmeyi kabul etmediği yazılıyor. eskişehir'e gidebilirmiş falan.

    aydın geçen yıl 22 maç oynamış. 2 golü var. balıkesir ve braga'ya. braga golü beleş de olsa tarihi bir gol. sabri sarıoğlu geçen yıl 18 maç oynamış. engin baytar geçen yıl maç oynamamış.

    engin baytar. 30 yaşında. 11-12 sezonunun ekmeğini yedi diyelim. geçen yıl maç oynamamasına rağmen 2 kat arttırıldı yıllık ücreti.
    sabri sarıoğlu. 29 yaşında. evladımız. çocuğumuz. kaptan. yıllık 1 milyon 250 bin avro garanti para alıyor, helal olsun.
    aykut erçetin. 30 yaşında. yorum yapmayacağım.

    aydın yılmaz... bahtsız adam. çok net. özel hayatından da bildiğim birkaç şey var. ama onlara kadar çok şey var. tamam, fırsatları değerlendiremedi. yeteneklerine ihanet ettiğini ben de düşünüyorum. bizim çocuğumuz olduğu için yıllık ücret pazarlığı bana da tuhaf geliyor. ama sonuçta profesyonel bir futbolcu ve kendini yukarıdaki örneklerle kıyaslıyor olabilir. haksız diyemem.

    sen ibb'de kiralık oyna. iyi de oyna. büyük umutlarla geri çağırsınlar seni. sonra kewell, lincoln, arda, baros olunca yedek kal. arda ile aynı jenerasyon'da ortaya çık, onun kadar olmayınca patlayamayan genç ol. kritik goller attıkça beklenti artsın, sen de altında kal. kalmasın tamam da, çocuğun karakteri de bizi ondan soğutan bir etken. hiç görmedik konuşurken. bir kere üçlü çektir? yok. tribüne yumruğa gelirken armayı bari öp? o da yok. adamın bazal duyguları bize gelmedi biraz da.

    ulan hepsini geçtim, 2 ekim 2012 galatasaray braga maçı'nda o top 90'dan dönmeyip gol olsa belki şu an değişik konuşuyor olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın