resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3390
    (bkz: 67939)

    güzide sözlüğümüzün 11 başlığındaki 11. entry'de kendisi geçmektedir. bu da mı gol değil be? sorsak faiz lobisi derler buna, yada telekinezi parmağı vardır :( bahse konu entry 2009 senesinde yazılmış. işte bu kadar özdeşleşmiş bir adamdır 11 numarayla.

    drogba'ya 12 yakışmışmış. drogbaya galatasaray forması yakıştı, gözümüzün numara gördüğü yok. 72 numara giyse umrumuzda mı olacak sanki?

    albert riera'ya haksızlık olurmuş. didier drogba; dünyada 11 numaraya anlam katmış bir adamdır. galatasaray'a gıcıklık olsun diye değil veya albert riera'ya da gıcıklık olsun diye değil; hayatı boyunca 11 giymiştir, ve onun için ister 11 numarayı. bu adamı bütün dünya 11 numara ile tanır.

    sen drogba transfer edip onun tanınırlığından yararlanacaksan eğer ona 11 numarayı vereceksin. ronaldinho transfer edilip 17 numarayla oynatılır mı? bu adamı seven, tapan binlerce insan var, hayatları boyunca 11 numara ile görmüşler drogbayı, öyle görmek isterler. ayıptır 11 numarayı vermezsek, bütün dünyaya ayıp ederiz.

    albert riera mı? o kendini daha iyi hissediyor 11 ile tamamdır. benim için farketmez riera'nın ne giydiği açıkçası ve herhangi bir galatasaraylı içinde fark etmez. kendi bencilliği, takım içinde kompleksi dersem kimse de itiraz edemez. ama drogbayı 11 ile görmek isteyen onbinler var.

    drogba'ya 11 numarayı vermek, lütuf değil görevdir galatasaray için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın