resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2466
    2007-2008 sezonunda süper oynamıştı, o dönem ülkenin tartışmasız en komple ve üst düzey sol bekiydi. bu sezonda yaptıkları saymakla bitmez. harbi bakıyorum da o dönem adamın duruşu, ayaklarını yere basışı bile farklıymış...

    http://2.bp.blogspot.com/...00/hakan-balta-1.jpg

    2008-2009 sezonunda da gayet iyiydi, sezona fırtına gibi başlamış ama ikinci devrede az durulmuştu. güzel zamanlarıydı, gözümüz kapalı yazıyorduk sola.

    http://img-cdn.ntvspor.net/...k-Hakan-Balta-VM.jpg

    2009-2010 sezonunu idare etti, herhangi bir artısını veya eksisini görmedik. takım zaten fişek gibi girmişti sezona, balta arada kaynadı ve mevcut kredisinden yedi, kimi zaman da stoperde falan denendi. bu dönemde kendisine yönelik eleştiriler başladı.

    http://pclion.files.wordpress.com/...kan-balta-sercan.jpg

    2010-2011 sezonunda takımın geneli gibi berbattı, tarif edecek kelime yok yani adeta ayakta uyuyordu. hakkında yapılan acımasız eleştiriler tavan yaptı. karpaty lviv maçları sanki her şeyin habercisiydi. bu sezonda arada stoper ve orta saha olarak da değerlendirildi.

    http://www.galatasaray.org/...a9cca1cdec72b542.jpg

    2011-2012 sezonunda birden çıkışa geçti ve ara ara bize eski halinden kesitler sundu. herkes bir "acaba?" dedi çünkü defansta istekliydi, hücumda ise elinden geldiğince bindirmeler yapmaya çalıştı. imparatorun gelişiyle sanki yeniden doğmuş gibiydi. haliyle gayreti takdir aldı ve hataları biraz gözardı edildi.

    http://www1.pictures.zimbio.com/...h%20elNcchKZ4Vml.jpg

    2012-2013 sezonunda iki önceki sezondan da kötüydü. kaldı ki takım bu sefer çok iyi olduğu için kendisinin kötülüğü ayrıca göze çarpıyordu. o kadar kötüydü ki formasını aslen sol bek bile olmayan bir yabancıya, albert riera'ya kaptırdı. sahada olmasına rağmen sanki kafası başka yerdeydi.

    http://www.kukreyenaslan.com/...atasarayda_h8231.jpg

    2013-2014 sezonuna daha başlamadık ama hazırlık kampında gördük ki hakan balta bitmiş. çok hata yapıyor ve hiç sorumluluk almıyor. maaşına yapılan zam da, kaptanlık pazubandı da, moral olsun diye düzenli olarak oynatılması da etki etmiyor. kağıt üzerinde bana göre ligdeki kolay maçları ve türkiye kupası'nı kaldırır gibi gözükse de oynamadıkça psikolojik olarak çöken bir oyuncu olduğu için onlar da yalan olacak bu gidişle...

    http://cdn1.haberdar.com/...0132330210387331.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın