• 8
    kimsenin esi hakkinda yazmayi sevmem ancak bu hanim kizimiz kocasinin oynadigi futboldan bi haber galiba. aydin gibi bir oyuncunun, galatasaray camiasinda forma sansi bulmasina bile sukretmesi gerekirken, 1.250.000 dolar ucret beklemesi oldukca sacma. aydin'a o parayi turkiye'de hicbir kulup vermez. verirse akillarina sasarim. 700 bin dolardan 100.000 dolar yillik zamla bence muhtesem bir teklif yapmisiz. aydin da esi de kendisini diger oyuncularla kiyaslamayacak. cunku aydin'in bu yasina kadar forma sansi bulmasina zaten hayret etmek lazim.

    her sene bi kritik gol atip ustune yatmakla olmuyor bu isler. bak zamaninda arda'nin kaptaniyken simdi arda nerde, sen nerdesin aydin? potansiyel olarak farkiniz yoktu zamaninda ki, 100 metre kosu yapsaniz arda'ya 40 metre fark atarsin. ama görunen, bu yan gelip yatis, luks yasama tutkusu ve sosyete ayaklari bitirdi seni.

    ekin yilmaz daha önce de hakan balta'nin esiyle hem de twitter'da acik bir sekilde papaz olmustu. bir futbolcunun sözlesmesinden esine ne? yilda 700 bin dolar alinca sosyetede yeterli hava atalamiyor mu? bu nasil bi komplekstir arkadas? neyse, bir insani esi vezir yapar. simdi buyrun eskisehir, kayseri, konya, rize gezin. istanbul'da luks yasayip, turkiye'nin en kaliteli camiasinda oyuncu olmak varken, para hirsiniz bitirsin sizi.

    700 - 800 - 900 bin dolardan 3 yillik cok bile vermisiz bu simarik zihniyete. sanki bana ne is yapiyosa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın