• 1251
    nasıl bir kadro yapılanması ve mühendisliği merak ediyorum gerçekten.

    şimdi bir de oscar cardozo veya emenike transferi gerçekleşirse 12 yabancıları oluyor. 2 tane oyuncuyu gönderecekler.

    volkan
    gg-b.alves-egemen-kadlec
    potuk-meireles-emre
    kuyt-webo(cardozo/emenike)-sow

    şeklindeki dizilimlerde 6 yabancı oluyor zaten demek ki bu dizilişle kuyt-sow-webo-cardozo(emenike) dörtlüsünden biri ilk onbir ve dahası onsekizde olmayacak. daha stoch,krasiç,yobo,baroni,holmen gibi adamlar var. zaten 2 oyuncu gidecek ama kalan yabancılar da ilk onsekizde bulunmayınca, yedek kulübesi mert,bekir,m.topal,m.topuz,selçuk,salih,caner şeklinde olacak.

    maç esnasında oyuna müdahale gerekse oyuna sokacak türk forvetleri yok, bir hucüm oyuncusu sakatlansa en iyi ihtimalle caner'i sola alıp, sow'un yerini değiştirebilir. türklerin hepsi birbirine yakın kalitede. valla ben çıkamadım hangi zeka ile yapıyorlar transferleri. bir de semih'i kulüpten gönderiyorlar, sanırsın kulübe de çok alternatif var.

    ne diyeyim, çoğumuzun gördüğü bu durumu her halde devre arasına kadar anlarlar sonra cenk tosun falan birini alırlar,fahiş fiyata. *

    zor fikstürümüze rağmen lige iyi başlarsak 2012-2013 sezonundan daha fazla puan farkı atabiliriz bu takıma ama ilk haftalarda çok puan kaybedip havaya sokarsak, sıkışık fikstürde bir bakmışsın atı alan üsküdar'ı geçmiş, şampiyonluk yarınlara kalmış.

    kesinlikle çok daha iyi ve oturmuş kadromuzla ligin açık ara favorisiyiz ama tek derdim konsantrasyon. allah'tan 4.yıldızı takma motivasyonu olacak bu yıl ekstra hedefe gerek kalmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın