• 107
    ab konusundaki çabaları sonuç verirmi vermezmi bilemiyorum ki bana göre vermez neticede federasyon ab pasaportlu adam oynatamazsın demiyor, en fazla 6 tane oynatabilirsin diyor. daha fazlasını 10 kişiye kadar almanada izin veriyor, yani burada kimsenin çalışma hakkının elinden alındığı falan yok. gelip burada sözleşme yapabiliyorsan, antrenmanlara çıkıyorsan, paranı alıyorsan kimse senin çalışma hakkını elinden almıyor. kuralı biliyorsun ve bilerek geliyorsun bu ülkeye, o yüzden bu işten bir şey çıkacağına dair en ufak bir ümidim yok ne yazık ki.

    benim takıldığım konu tv de ağzı iki laf yapan herkes birdenbire iyi bir hukukçu oluveriyor. ne yaptı bu adam? birisini iptenmi aldıda iyi bir hukukçu olduğuna kanaat getirdik hemen? belki gerçekten iyi bir hukukçudur ama nasıl bu kanıya varabiliyoruz hemen? iki basın toplantısı yetiyormu bunun için?

    ne zehir gibi hukukçular var bu ülkede, kimse adını bile bilmiyor o insanların, ama sırf galatasaray yönetiminde diye bir adam iyi bir hukukçu olabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın