• 2
    fenerbahçe spor kulübünü yönetenlerin basireti, zekası ve onuru hakkında net fikirler veren açıklamadır.

    bakın abimiz ne demiş.

    "kaldı ki fenerbahçe’nin cas davasını çekmesi sonucunda sadece 1 yıl kupalara gitmeyerek müteakip yıllarda organizasyona katılma hakkı kazandığını söylemek..."

    şimdi;

    1-) sana cas'ta açtığın davayı çek, 1 yıl avrupa'ya gelme, müteakip yıllarda geleceksin diyorlar. sende kabul ediyorsun ve davayı geri çekiyorsun. bu ne demek? sana verilen 1 yıllık cezaya eyvallah dediğine göre, suçunu kabul etmen demek. peki suçunu kabul ediyorsan ne diye hala bik bik ağlıyorsun, ona buna suçlayıcı ifadeler kullanıyorsun diye sormazlar mı?

    2-) cümlenin sonuna dikkat. ne diyor? söylemek. sen şike süreciyle ilgili olarak atacağın adımlara birilerinin ağzından çıkan bir kaç kelimeyle mi karar veriyorsun? ne o yoksa uefa'nın merkez binasında "bizde söz senettir" falan diye mi yazıyor?" arkadaşım bu nasıl bir iş bilmezlik? nasıl bir amatörlük? hadi farzedelim ki doğru söylüyorsun insan karşı tarafın taahhüdünü yazılı olarak istemez mi? ahır mı yönetiyorsunuz spor kulübü mü? o öyle demiştiyle iş mi yapılır azizem benim? ah azizem, vah azizem :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın