Hazırlık Maçı
1 - 2
  • 13
    fatih terim ekolünün yedeğinden asına tüm takıma sirayet ettiğinin görülmekte olduğu maç. rakip çok ölçü olabilecek bir güce sahip değil mutlak ama galatasaray takımı maçın daha ilk dakikasından itibaren organize şekilde baskıyı kurmaya başlıyor karşı yarı sahada. herkes durması gereken yeri biliyor, hata yapan olursa o noktada iki yada üç galatasaraylı oyuncu bitiveriyor hemen takım savunmasında.

    bizim topçularda ilk dikkat çeken şey gökhan zan'ın fiziği, çok iyi çalışmış belli acayip fit gözüküyor. füme formayı müzmin sakat bir gökhan gibi değil bir fildişi sahili oyuncusu gibi taşıyor. iki sene önceki halinden eser kalmamış. ceyhun gülselam ile birlikte sürpriz bir şekilde forma bulabilirler bu sezon kadroda.

    rakip stoperler topla çıkarken yapılan baskıdan üç net pozisyon buldu bizimkiler; birinde umut bulut çok kötü vurdu (ki yaz tatilinde topa vurmayı unutmuş gibi, zamana ihtiyacı var, biraz da kilo almış), birinde engin baytar şut çekemedi, birinde de yekta kurtuluş şahane bir aşırtma denedi ama top üst direkten döndü.

    albert riera sezon hiç kapanmamış gibi aynen devam ediyor oyununa, ne bir eksik ne bir fazla. nordin amrabat varlığı yokluğu bir gibi şimdilik, yerinde aydın yılmaz oynasa sırıtmaz bu oyunuyla. erman kılıç kendinden emin görünüyor free-kick kullanıyor, şut vuruyor; adaptasyon için zamana ihtiyacı var, takımın pas varyasyonuna alışamamış henüz. emre çolak son maçta olduğu gibi bu maçta da sahanın fark yaratan oyuncusu, çok güzel şut çıkardı uzaktan ama az farkla auta çıktı, verdiği güzel bir arapasta da amrabat ağır kaldı.

    karşı takımın nerdeyse orta sahayı geçemediği ilk yarı 0-0 bitti.

    ikinci yarıda asların oyuna girmesiyle beraber ilk maçta olduğu gibi bir ciddiyetsizlik hakim olmaya başladı takımda, bu arada gol yedik zaten. 1-0. eray işcan yaşı benzemesin ufuk ceylan'ı hatırlattı bana, kaleye ilk gelen top gol oldu.

    didier drogba yine free-kicklerde ısrar ediyor, selçuk inan'ın yazacağı yerden çok yavaş vurunca kalecinin kucağında kaldı top. sabri sarıoğlu no-look ortalarına devam ediyor, ilk yarının başında rahat orta yapabileceği boştaki hücumcunun o kadar uzağına nişanladı ki topu, fatih hoca sandalyesini ısıracaktı neredeyse sinirinden.

    wesley sneijder enteresan oynuyor; pek bir şey yapmıyormuş gibi gözüküyor ama onun ayağına geldiğinde top hep doğru yöne gidiyor. ver-kaçları, topu hızlı ve dikine kullanması güzel, şahane de bir şut çekti ama az farkla üstten auta çıktı.

    burak yılmaz tepeden tırnağa gol kralı; defans hatasından önünde ilk bulduğu topu 90'a taktı. 1-1. bu da golü;

    http://www.dailymotion.com/...x11z4l8#.UeWrDo1SjLk

    sneijder öyle bir gol attı ki uzaktan, commandante hagi'nin kulakları çınlamıştır. 1-2. gol böyle olur;

    http://www.dailymotion.com/...r_sport#.UeWvQ41SjLm
App Store'dan indirin Google Play'den alın