• 15840
    neden gitmediğimizi öğrenmek istiyoruz. geçen sene gittik yarı final oynadık uefa'da ondan önceki sene gidemedik. tapelerde bizim anladığımız bir şey yok. belge ile şike yapanlara erteleme veriyorlar veya ceza vermiyorlar bunu merak ediyoruz.

    madem bir şey yaptık karşımızdakilerde çıkıp biz de yaptık desin. maçları satanlarda çıksın biz maçları sattık şike yaptık desinler böyle bir şey yok yani.

    biz en kötü halimizi gördük. dipten çıkıp yarım puan farkla şampiyonluğu kaçırdık. iyi bir takımla mücadele ettik. fenerbahçelilerden ricamız kimsenin kafası önüne düşmesin kimse bize suç atamaz. futboldan anlayanlar neyin ne olduğunu biliyoruz. biz takım olarak lig ve türkiye kupası'nı alarak sezonu iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz.

    ne kadar düşünmüyoruz desek de dün bile 12'ye 12:30'e kadar biz bunları konuştuk ister istemez düşünülüyor. eşinle takım arkadaşlarınla görüşülüyor yani.

    destek değil mail atıyorlar bunlar. uefa'ya 900 sayfa üşenmiyor çevirip gönderiyorlar.

    konuşursam ağır konuşurum. ben hiç bir şeye inanmıyorum. uefa'ya iddia geliyor okuyor tapelere bakıyor. yabancı bir adam ne kadar türkçe'yi bilir. ben ingilizce konuşan veya sayfalarca yazıyı ben çözememe. normal bir insan olarak uefa'nın kararına saygı duymuyorum. gerekli yazıyı yazacağız ve bir cevap bekleyeceğiz.

    her yediğim gol şike mi yani para mı alıyorum. aynı golü ben yedim mahkemelerde gösterildi. çocuğun bir sçu yok orada. oradaki havayı biz bir karabükspor maçımız var. kalecileri gelip 1-0 öndeyiz kornerde gol atmak için geldi kornerde. düşmesi yok çıkması yok. bu maçları biz satın almışız olur mu böyle şey. bucaspor maçında neler yaşadığımı ben bilirim. ümit karan vurdu direğe çarptı sonra popoma çarptı top içeri girse 2-2 olacak. o ne olacak. rakip takım başkanı bana neler söyledi deplasmanda ben bilirim.

    biz elimizden geldiği kadar ayakta durmaya ve mücadele etmeye çalışacağız. şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız.

    volkan demirel
App Store'dan indirin Google Play'den alın