resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1770
    üzülerek izlediğim kişi, futbolcu.

    ironi falan değil hakikaten üzüldüm lan. adam basın toplantısı düzenliyor milyonlara hitap ediyor "anasını satayım"dan tut "götüme çarptı"ya kadar bol bol "abiii" şeklinde hitaplarla konuşuyor. izlerken utandım. benim takımımdan olsa utancım katlanırdı. yazık la.

    dünyanın hemen her yerinde futbolcu dediğin varoştur. varoş demek cahil demek değil ama çoğunlukla da cahildir. oradan gelir, kimisi adapte olur kimisi olamaz. yetenekli olduğu halde yükselemeyen daha doğrusu yüksekte kalamayan türk oyuncularını şöhrete alışamamalarına bağlıyorum biraz. ilgi ilgi ilgi kızlar. köyden indim şehire. falan filan.

    e sonra ne oluyor alışıyorsun. avrupa'ya gidiyorsun 2 haftada 1. kamp yaptığın yerler bile yurt dışında. kameralara konuşmaya alışıyorsun vesaire.

    şimdi konuya dönersek. sözüm ona kaptan olan karakteri hakkında fikir sahibi olmak için vukuatlarına bakmamızın yeterli olduğu bu zat profesyonel olarak görev yaptığı bir alandaki basın toplantısında "yhaaa hacıı konuşursam var yaa" minvalinde açıklamalar yapıyor. bu adamın milli futbolcu olmasına ise değinmeye bile gerek duymuyorum moralimi daha fazla bozmamak adına. genç oyuncu değilsin, görmemiş adam değilsin, ulan insan biraz edep adap öğrenir konuşmasına dikkat eder. insan olur önce insan.

    tek kelimeyle utanç verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın