• 2
    olmayacak sezondur. olmamalıdırda. kampın amacı zaten eksikleri görmek ve ona göre eksik yerlerine takviye yapmaktır. herkesin hayalidir kampa eksiksiz gitmek ama işin aslı bu değildir. bilgisayar oyunu değil bu, gerçek futbol yaşamı. basın yıllardır bu gazı verir, yöneticiler bunu kullanır ama futboldan anlayan her teknik direktör takımının son halini görüp ona göre transfer yapmak ister.

    bizim takımdan örnek vermek gerekirse belki kiradan dönen ceyhun ve kazım kampta über performans gösterecekler, belki geçen sezon performansı düşük olan hamit bu sezon bambaşka bir hamit olacak, bilebilirmiyiz? bunu ancak o takımın hocası bilir. kampın sonunda şu bölgeye takviye ihtiyacı var der ve o transfer yapılır.

    biraz farklı şeyler konuşulsun artık, herkesin dilinde transferler kampa yetişsin, ne zaman yetişecek, bilmemne. yıllardır futbolun içinde olan adamlar bilmiyor bunu, biz biliyoruz sadece. geçen sene kampa yetişmedi ne oldu? ligde 10 puan farkla şampiyonluk artı şampiyonlar liginde çeyrek final. iyikide yetişmemiş zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın